Laattapiste-Pukkilan valikoima saatavilla Prisma Joensuussa


05.03.2024

Täyden palvelun rautakauppaan, Joensuun Prisma Rautaan on avattu Laattapiste Shop-in-shop myymälä. Asiakkaille tämä tarkoittaa entistä laajempaa valikoimaa sekä lisäpalvelua suunnittelun muodossa.

Laattapiste Shop-in-shop myymälä Joensuun Prisma Raudassa toi mukanaan asiakkaille veloituksettoman suunnittelupalvelun uudis- ja remonttikohteiden toteutuksen tueksi. Palvelua hyödyntämällä, asiakkaan tiloista saadaan tehtyä nykyaikaiset ja havainnolliset 3D- ja 360-kuvat, jotka auttavat sisustuspäätösten tekemisessä.

”Odotan pääseväni tekemään asiakkaille suunnitelmia. Olemme todella innoissamme laajasta valikoimasta, tällaista ei ole ennen ollut. Meiltä löytyy kaikki tarvittava, olipa kyse remontti- tai uudiskohteesta”, toteaa Laattapiste Shop-in-shop myymälän vastaava myyjä Sanna Pitkänen.

”Tuotteita löytyy budjettihintaisista aina designiin asti. Eli hintaa ei meillä tarvitse pelätä. Lisäksi asiakasomistajat saavat tuotteista S-Bonusta”, jatkaa Pitkäsen kollega Anna-Maria Laaksonen.

Suunnittelupalveluun on suositeltavaa varata aika etukäteen. Ajan voi varata Prisma Raudan asiointipisteeltä tai soittamalla numeroon 010 7622216. Myymälän laajat aukioloajat mahdollistavat suunnittelupalvelun myös ilta- ja viikonloppuaikaan.

Laattapiste Shop-in-shopin tuotteiden toimitusajat ovat yleensä 1-2 arkipäivää tilauksesta ja tavarat toimitetaan useimmiten suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen tai työmaalle.

”Näin saamme vähennettyä tavaran käsittelyä ja siitä johtuvia mahdollisia rikkoumia sekä pienennämme hiilijalanjälkeä. Toimitukset ovat aina vakuutettuja eli toimintatapa on asiakkaalle turvallinen. Jakomaksu työmaalle on edullinen, joten jakelurahti tilaukselle on helppo, joustava ja kustannustehokas toimitustapa”, Joensuun Prisma Raudan myyntipäällikkö Vesa Karjalainen kertoo.

Ei pelkästään laattoja

Laattapiste Shop-in-shop myymälässä Joensuun Prisma Raudassa esillä ovat laattojen lisäksi kalusteet, kylpyhuonetarvikkeet, pyyhekuivaimet, ammeet, suihkut, altaat ja wc-istuimet.

”Valikoimassa on myös niin sanotut puolikovat pintamateriaalit eli vinyylit ja tekstiililaatat, jotka ovat nyt muotia. Niissä onkin todella paljon väri- ja struktuurivaihtoehtoja. Ne ovat hiilineutraaleja tuotteita eli ekologinen vaihtoehto. Tekstiililaatat myös sitovat pölyä huoneilmasta”, Laattapiste-Pukkilan projektipäällikkö Sari Tykkyläinen kertoo.

Tykkyläisen mukaan tällä hetkellä sisustuksessa trendaavat hiekan eri sävyt ja tehosteissa pastellivärit sekä erilaiset struktuurit.

”Tehosteet tosin ovat nykyisin isompia pintoja eli esimerkiksi vessassa koko kalusteseinä voi olla laatoitettu tehosteeksi. Ja valaistuksella voidaan vielä korostaa tehostelaatan pinnanmuotoja”, mainitsee Tykkyläinen.

Hän on tyytyväinen Laattapiste Shop-in-shopin uuteen sijaintiin ja yhteistyöhön Joensuun Prisma Raudan kanssa.

”Viime keväänä ryhdyimme etsimään uusia tiloja toiminnallemme Joensuussa ja mielestäni ainoa oikea ja mahdollinen paikka meille on Prisma Joensuu. Asiakasvirrat ovat suuria ja aukioloajat kattavat. Meidät on otettu todella hyvin vastaan ja henkilökunta on ihanaa ja innokasta. Yhteistyömme on lähtenyt todella vauhdilla liikkeelle”, Tykkyläinen kiittelee.