Las Palmasin rentous ja hauskuus muuttavat Kimmeliin!


16.08.2021

Joensuun rennoin iltaravintola muuttaa Koskikadulta uusiin tiloihin Original Sokos Hotel Kimmelin yhteyteen.  Perjantaista 16.9. lähtien yökerhosuosikki Las Palmas kutsuu bilettämään ja tanssimaan turvallisuussuositukset huomioiden osoitteessa Itäranta 1!

– Oo Las Palmas mitä tunnelmaa! Lavalle nousevat joka viikonloppu maan parhaat artistit ja ykkösbilebändit Teflon Brothersista Erika Vikmaniin. Karaokepuolella sinä itse olet illan tähti: tartut vain mikkiin ja huitelet menemään sinun suosikkisi. Las Palmasin yleisö osaa arvostaa omanelämänsäelviksiä!, PKO:n iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta sanoo.

 

– Las Palmas on paikkasi, jos kaipaat pakoa arjesta, matkalippua menomestoille, Ruotsin laivojen meininkiä tai samaa fiilistä kuin etelän illoissa, Outi jatkaa.

Kuumia lauluja ja kylmiä juomia tarjoillaan jatkossa joka perjantai ja lauantai kello 21–04 Kimmelin alakerrassa. Muina aikoina Las Palmas toimii tilausravintolana.

– Jo aiemmin Las Palmasista tuttu hauskuus, rentous ja helppo lähestyttävyys muuttavat nyt siis pysyvästi Kimmeliin. Suuren suosion saavuttanut Las Palmas on usein ollut niin täynnä, että lähellekään kaikkia halukkaita ei ole voitu ottaa sisään. Original Sokos Hotel Kimmelin yhteydessä oleva 700 hengen viihtymisravintola takaa kaikille halukkaille mahdollisuuden viihtyä ja bailata useissa erilaisissa tiloissa, Outi Pohjoranta sanoo.

Las Palmasissa on hienostelun sijaan tarjolla hyvät bileet ja hyvää seuraa.

– Las Palmasiin olet tervetullut niin arkivaatteissa, juhlamekossa kuin pikkutakissa. Me aiomme olla paras menomesta yön tanssijoille ja varteenotettavin vaihtoehto minkä tahansa kemujen jatkoille, koska iltaravintolamme on luotu yhdessäololle, uusien tuttavuuksien löytämiselle sekä hauskanpidolle hyvässä seurassa. Meillä listahitit, kotimainen bileiskelmä ja ysärimusiikki tanssittavat yön kulkijoita sekä kaksi erilaista karaokea yhdistävät kansaa. Maamme kovimpien artistien lisäksi tarjolla on myös bilebändejä, klubi-iltoja sekä teemoitettuja bile-iltoja, Pohjoranta kuvailee.

 

– Meille uskaltaa tulla omana itsenään ja myös juomavalikoimasta löytyy tuhti kattaus houkuttelevasti hinnoiteltuja kansansuosikkeja. Yön kulkijoita helpotamme maksuttomalla torin ja Las Palmasin väliä liikennöivällä pikkubussilla. Alustavan suunnitelman mukaan bilekyyti on tarjolla vuoden loppuun saakka ja Las Palmasin väreihin teipattu linja-auto ajaa bilekansaa juhliin tauotta perjantai- ja lauantai-iltaisin. Kyydin tarkemmat aikataulut voi tarkistaa Las Palmasin nettisivuilta lähempänä Las Palmasin avajaisia, Pohjoranta lupaa.

Las Palmasissa keikat alkavat viimeistään 23.30 ja narikan hinnalla pääsee sisään klo 00.30 jälkeen. Ohjelmailtoina opiskelijat saavat pääsyliput puoleen hintaan.

Tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet mahdollistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisen asioinnin ja työskentelyn. Uudessa Las Palmasissa on yhteensä 798 asiakaspaikkaa, ja turvavälien takaamiseksi avajaisviikonloppuna sisään pääsee 399 ensimmäistä yön vierasta. Itäranta 1:ssä Las Palmas työllistää 15 ravintola-alan rautaista ammattilaista.

– Las Palmasista ja Jokilaiva Romeolta jo aiemmin tutun henkilökunnan myötä rennon letkeä tunnelma laskeutuu nyt Kimmelin alakerran iltaravintolan tiloihin. Myös juomatuotteiden sekä keikkojen hinnoittelu jatkaa jo aiemmin tutuksi tullutta Las Palmasin houkuttelevan edullista linjaa. Tervetuloa tutustumaan, Pohjoranta sanoo.

Lisätietoja: PKO, iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, puh. 010 762 3585

Las Palmasin esiintyjät: PE 17.9. Petri Nygård, LA 18.9. Teflon Brothers, PE 24.9. SUVI TERÄSNISKA,
LA 25.9. POJU, PE 1.10. Pasi ja Anssi, LA 2.10. REINO NORDIN, PE 8.10. Janne Hurme, LA 9.10. Kaukolasipartio, TO 14.10. Famky: Kymppilinja, PE 15.10. ANTTI KETONEN, LA 16.10. Cat CAT, PE 22.10. SAIJA TUUPANEN, LA 23.10. Markku Aro & Diesel, PE 29.10. ERIKA VIKMAN, LA 30.10. Kake Randelin

 

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen ykköstapahtumapaikka Joensuun Sirkkalan puistossa, Pielisjoen rannalla. Nykykarjalaista luksusta henkivässä hotellissa on 237 huonetta, Bistro Heili, BistroBar, Iltaravintola Las Palmas, juhlasali ja 13 kokoustilaa. Hotelli uudistuu täysin vuoden 2021 aikana.  Hotellia operoi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.