Markku Pölösen PKO:lle tekemän yritysvideosarjan viides osa on julkaistu tänään


12.12.2022

Markku Pölönen tuotti PKO:lle videosarjan, jonka viides ja viimeinen osa on julkaistu tänään PKO:n Youtube-kanavalla. Videolla kerrotaan siitä, mikä mahdollistaa PKO:n investoinnit Pohjois-Karjalaan.

Näet videon myös tästä linkistä: https://youtu.be/bNnTsBhVu8A

 

Video julkaistaan myös PKO:n Facebook- ja Instagram-sivuilla, käy tykkäämässä ja kommentoimassa!

 

Osuustoimintamieheksi tunnustautuva elokuvaohjaaja Markku Pölönen sanoo, että tällä yritysmuodolla on hyvä kaiku ihmisten mielissä.

 

– Osuustoiminnan tulo Suomeen aiheutti pienimuotoisen vallankumouksen, niin hyvin se pohjoiskarjalaiseenkin mentaliteettiin istui. Se, että liiketulos käytetään yhteiseen hyvään, on hienosti keksitty, jopa idealistinen ajatus. Vaurauden jakaminen tasaisesti koko maakuntaan onnellistuttaa kaikkia täällä asuvia.

 

Pölönen on ollut itsekin mukana PKO:n hallinnossa sen edustajiston jäsenenä. Nyt hän antaa jälleen panoksensa osuustoiminnallisen yritysmuodon tunnetuksi tekemiseen. Hän on käsikirjoittanut ja tuottanut PKO:lle viisi erilaista lyhyttä videota, joissa valotetaan PKO:n yritysmuodon eri piirteitä. Pölönen on myös ohjannut videot sekä toimii niissä kertojana.

 

– Osuustoiminnallisessa yrityksessä ihminen ei palvele pääomaa, vaan pääoma ihmistä. Väitän jopa, että osuuskauppa osaa unelmoida. PKO:n unelmat ovat samat kuin sen omistajien, meidän pohjoiskarjalaisten ihmisten unelmat.

 

Sarjan neljännen osan näet täältä: https://youtu.be/tBLrIJ9Hyrg

Sarjan kolmas osa on katsottavissa täältä: https://youtu.be/_DZiorhmlTY

Sarjan toisen osan näet täältä: https://youtu.be/uAU_0d-eKHE

Sarjan ensimmäisen osan näet täältä: https://youtu.be/mEr4esDsf8k