Nallerockissa mm. Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua, Karri Koira & Ruudolf, Viikate ja Nightwish-fanitapaaminen


04.02.2014

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) järjestämä Nallerock raikuu perjantaina ja lauantaina 25.–26.7.2014 Kiteen rantakentällä.

Perjantaina esiintyvät Janna Hurmerinta, ja Suvi Teräsniska. Yksi perjantain esiintyjä julkistetaan myöhemmin. Lauantaina esiintyvät Karri Koira & Ruudolf, Viikate ja Neljä Ruusua.

PKO haluaa tarjota myös paikallisille bändeille näkyvyyttä, joten lauantaina esiintyvät Duo Tiekarhut Trio, Even Steven ja Caligor.

Nallerockissa on tarjolla myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Kiteeläisen Nightwish-yhtyeen fanitapaaminen järjestetään rockin yhteydessä perjantaina 25.7. klo 17–18.45 Rantakentällä Susiklubissa. Fanitapaamisen käytännön järjestelyistä tiedotetaan tarkemmin kevään aikana pesäpalloseura Kiteen Pallon (KiPa) nettisivuilla osoitteessa www.kipa90.com.

Fanitapaaminen järjestyi osaksi rockia PKO:n ja KiPan yhteistyön kautta

– Olemme iloisia, että voimme tehdä tapahtuman järjestämisessä yhteistyötä KiPan kanssa. Käytännössä tämä näkyy siten, että tapahtuma järjestetään Kiteen kaupungin Rantakentällä, joka on Kiteen Pallon kotikenttä. Myös järjestyksenvalvojapalvelut ostetaan merkittävässä osin KiPalta, kertoo PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Juha Lindholm.

– Nightwish ja erityisesti yhtyeen biisintekijä-kosketinsoittaja Tuomas Holopainen ovat KiPan pääyhteistyökumppaneita. Nallerock on oiva tilaisuus järjestää fanitapaaminen ja tälläkin tavalla saattaa yhteen kaikki meidät kolme yhteistyötahoa, KiPan toiminnanjohtaja Kirsi Muhonen sanoo.

Nallerock järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna, ja se keräsi noin 1 300 kävijää.  Tuolloin tapahtuma järjestettiin Kiteen S-marketin ja ravintola Karhun pihapiirissä. Kiteen Rantakentällä on rockille paremmat puitteet niin katsomoiden kuin muidenkin oheistilojen osalta.

– Odotamme tapahtumaan tänä vuonna yhteensä noin 2 500 kävijää, Lindholm sanoo.

Nallerock on tänä vuonna ikärajaton tapahtuma. Anniskelualueelle on luonnollisesti 18 vuoden ikäraja. Nallerockin juontaa Iiro Monto. Hän on kiteeläisille tuttu ääni, koska Monto selostaa keskuskentällä KiPan kotipelit.

Nallerockin lippujen hinnat ovat:

perjantai S-Etukortilla 29 euroa (ilman S-etukorttia 39 €)
lauantai S-Etukortilla 35 euroa (ilman S-etukorttia 47 €)
kahden päivän lippu S-Etukortilla 49 € (ilman S-etukorttia 65€).

Myynnissä on myös VIP-paketteja (90 €), joihin sisältyy cocktailtyyppinen ruokailu sekä rocklippu. VIP-pakettien myynti tapahtuu Original Sokos Hotel Kimmelin myyntipalvelusta, puh. 020 1234 660.

Nallerockin lippujen myynti käynnistyy 14.4.2014 PKO:n Keski-Karjalan (Kitee, Kesälahti, Rääkkylä, Tohmajärvi) toimipaikoissa sekä Joensuun Prismassa ja Sokoksella.

Nallerockin ennakkolippuja saa myös KiPan verkkokaupan kautta osoitteesta www.piletti.fi/Nallerock 2014. Tarjolla on myös lippupaketti, joka sisältää rock-lipun lisäksi Joensuusta bussikuljetuksen tapahtumaan. Nämä liput myydään vain osoitteesta www.piletti.fi/Nallerock 2014.