Nallerockissa mm. Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua, Karri Koira & Ruudolf, Viikate ja Samuli Putro


14.04.2014

Nallerockissa mm. Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua, Karri Koira & Ruudolf, Viikate ja Samuli Putro

 

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) järjestämä Nallerock raikuu perjantaina ja lauantaina 25.–26.7.2014 Kiteen rantakentällä.  Perjantaina esiintyvät Janna Hurmerinta, Suvi Teräsniska ja Samuli Putro. Lauantaina esiintyvät Karri Koira & Ruudolf, Viikate ja Neljä Ruusua. PKO haluaa tarjota myös paikallisille bändeille näkyvyyttä, joten lauantaina esiintyvät Duo Tiekarhut Trio, Even Steven ja Caligor.

 

Nallerockin lippujen myynti käynnistyy tänään maanantaina 14.4.2014. Lippuja on myynnissä Kiteen, Tohmajärven, Kesälahden ja Rääkkylän S-marketeissa sekä ravintola Kiteen Karhussa, Kiteen ABC:llä ja Joensuussa Prisman sekä Sokoksen neuvonnoissa. Lippuja myydään myös verkkokaupassa osoitteessa www.piletti.fi. Tarjolla on myös lippupaketti, joka sisältää rock-lipun lisäksi Joensuusta bussikuljetuksen tapahtumaan. Nämä liput myydään vain osoitteesta www.piletti.fi. Nallerockin lippujen hinnat ovat:
perjantai S-etukortilla 29 € (norm. 39 €), lauantai S-etukortilla 35 €, (norm. 47 €)
kahden päivän lippu S-etukortilla 49 € (norm. 65€).
Myynnissä on myös VIP-paketteja (90 €), joihin sisältyy cocktailtyyppinen ruokailu sekä rocklippu. VIP-pakettien myynti tapahtuu Original Sokos Hotel Kimmelin myyntipalvelusta, puh. 020 1234 660.

Nallerockissa on tarjolla myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Kiteeläisen Nightwish-yhtyeen fanitapaaminen järjestetään rockin yhteydessä perjantaina 25.7. klo 17–18.45 Rantakentällä Susiklubissa. Fanitapaaminen järjestyi osaksi rockia PKOn ja KiPan yhteistyön kautta.

  • Nightwish ja erityisesti yhtyeen biisintekijä-kosketinsoittaja Tuomas Holopainen ovat KiPan pääyhteistyökumppaneita. Nallerock on oiva tilaisuus järjestää fanitapaaminen ja tälläkin tavalla saattaa yhteen kaikki meidät kolme yhteistyötahoa, KiPan toiminnanjohtaja Kirsi Muhonen sanoo.

 

Nallerockiin odotetaan yhteensä noin 2 500 kävijää. Kyseessä on ikärajaton tapahtuma, jonka anniskelualueelle on luonnollisesti 18 vuoden ikäraja. Nallerockin juontaa kiteeläisille tuttu ääni, Iiro Monto, joka selostaa keskuskentällä myös KiPan kotipelit.
 

Lisätietoja: PKO, ryhmäpäällikkö Sari Hämäläinen, p. 010 762 3443
KiPa, toiminnanjohtaja Kirsi Muhonen, p. 045 140 3477

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKOlla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 100 henkilöä. PKOlle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.