OKR järjestetään seuraavan kerran 18. –19.6.2021


05.06.2020

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) jokakesäinen Osuuskaupparock (OKR) joudutaan poikkeusoloista johtuvien rajoitteiden takia perumaan. Alun perin kesäkuulle suunniteltu tapahtuma siirrettiin ensin elokuun loppuun, mutta nyt tapahtuman järjestämisestä on tämän vuoden osalta päätetty luopua. OKR järjestetään ensi vuonna 18.-19.6.2021.

 

  • Päätöksen taustalla on poikkeustilan tuomat rajoitteet, jotka rajoittaisivat tapahtuman selvästi normaalitilannetta suppeammaksi. Kunnioitamme Suomen hallituksen näkemystä, että tapahtumia ei ole turvallista järjestää ilman rajoitteita. Turvallisuus ja terveys edellä mennään edelleen kaikissa päätöksissä. Haluamme ehdottomasti minimoida kaikki tällaiseen joukkotapahtumaan liittyvät riskitekijät, joten kaikkein turvallisin vaihtoehto on olla järjestämättä tapahtumaa. Tapahtuman järjestelyjen kannalta nykyiset ohjeistukset ovat erittäin tiukat, koska tapahtuma-alue ja Kimmelin ravintolat on suljettava jo klo 23.00. Tapahtuman järjestäminen ei tänä vuonna ole mahdollista eikä järkevää. Lippuja tämän vuoden tapahtumaan on myyty hyvin, joten pahoittelen tapahtumaa odottaneille koituvaa harmia ja samalla toivotamme kaikki tervetulleiksi Osuuskaupparokkiin ensi vuonna. Ensi vuodesta tulee upea ja tapahtuman valmistelut ovat jo alkaneet, kertoo PKO:n ravintolatoimialapäällikkö Jukka-Pekka Pesonen.

 

PKO on järjestänyt OKR:n jo 10 kertaa. Viime vuonna tapahtuma keräsi lähes 9 000 kävijää.

 

OKR:n lippuja on myyty marraskuusta 2019 alkaen lippu.fi -palvelussa ja lippu.fi -myyntipisteissä (R-kioskit ja Prisma) sekä Kimmelin ravintoloissa ja Sokos Joensuussa. Kesän 2020 tapahtumaan ostettu lippu käy sellaisenaan kesän 2021 Osuuskaupparock tapahtumassa. Lippu.fi-palvelusta lipun ostaneet asiakkaat voivat hakea lippurahojen palautusta linkistä https://web.lippu.fi/palautus/ 30.6.2020 saakka. Sokoksesta ja Fransmannista lipun ostaneet voivat ottaa yhteyttä Sokoksen katutason kassapisteeseen. VIP-lippujen ja ryhmävarausten osalta Joensuun Sokos Hotellien myyntipalvelu on suoraan yhteydessä varauksen tehneisiin asiakkaisiin.

 

Lisätietoja: PKO, toimialapäällikkö Jukka-Pekka Pesonen, p. 010 762 3711.