OKR:ssä Eppu Normaali, Sanni, Apulanta, Antti Tuisku


28.11.2016

OKR:ssä Eppu Normaali, Sanni, Apulanta, Antti Tuisku
Perhepäivässä mm. Herra Heinämäki sekä tubettajat MrJallu ja IinaKatariina.
 

Joensuun Sirkkala-puistossa rokataan ensi kesänä erittäin nimekkäiden kotimaisten artistien tahtiin. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) järjestämän OKR:n perjantaipäivän 16.6 pääesiintyjät ovat Eppu Normaali, Anna Puu ja Sanni. Lauantaina 17.6. esiintymislavalla kansaa villitsevät Antti Tuisku, Ellinoora ja Apulanta. Original Sokos Hotel Kimmelin ja Pielisjoen välisessä puistossa 16.-18.6.2017 järjestettävä tapahtuma sisältää perjantain ja lauantain tähtisateen lisäksi sunnuntain ikärajattoman perhepäivän, jossa esiintyvät Herra Heinämäen Lato-orkesteri, Evelina sekä tubettajat MrJallu 101, IinaKatariina ja Hermanni.
 

– Tulevana kesänä uutta on iso esiintyjäteltta, johon mahtuu bändien lisäksi noin 3 000 katsojaa. Näin pienennetään merkittävästi tapahtuman sääriskiä, sanoo PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari.

– Eppu Normaali ei ole vähään aikaan esiintynyt Joensuussa, joten on hienoa saada tämä  Suomirockin legenda Sirkkalanpuistoon. Nyt julkaistujen artistien lisäksi tulemme julkistamaan vielä lisää kiinnityksiä, OKR:n koordinoinnista PKO:lla vastaava ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti sanoo.

 

Ripatin mukaan tavoitteena on, että OKR:stä löytyy tarjontaa aivan perheen pienimmistä varhaisteineihin saakka. OKR:ssä on selkeästi omat päivät alle 18-vuotiaille ja rock-vieraille. Perjantaina ja lauantaina alueelle on ikäraja 18 vuotta.

 

Sunnuntaina perhepäivä

Sunnuntaina 19.6. on vuorossa ikärajaton perhepäivä, jossa esiintyvät Herra Heinämäen Lato-orkesteri ja Evelina sekä tubettajat IinaKatariina, Hermanni ja MrJallu101. Lastenmusiikkiyhtye Herra Heinämäen Lato-orkesteria tähdittää Miljoonasateesta tuttu Heikki Salo.

IinaKatariina, 23-vuotias pienen pojan äiti, jonka videot koostuvat hänen päivistään kertovista my day –videoista. Hänellä on yli 75 000 tilaajaa. Hermannilla on Youtube-kanavallaan hieman yli 57 000 tilaajaa. Videot kuvaavat arkea, joka voisi hyvinkin olla kenen hyvänsä vähän yli parikymppisen kaupunkilaisnuoren elämää. Joensuulainen MrJallu101 tekee pääasiassa pelivideoita. Hänellä on youtubessa yli 180 000 tilaajaa.

OKR:n liput tulevat ennakkomyyntiin 1.12. Lippupisteeseen (www.lippu.fi tai puh. 0600 900 900). PKO:n omistajille liput myydään tuntuvaan etuhintaan: perjantain lippu 35 €
(45 €), lauantai 40 € (50 €), 2 päivän lippu 69 € (79 €) ja sunnuntaipäivän lippu alle kouluikäisille 6 € (10€) ja kouluikäisille 12€ (18€). Uutena OKR:n  lipunmyynnissä on kahden päivän EarlyBird – lippu joka on myynnissä 02/2017 saakka hintaan 64€ (79€) Perjantaille ja lauantaille myytävät VIP-paketit sisältävät pääsylipun lisäksi ruoka- ja juomatarjoilua.

Ensimmäinen Osuuskaupparock järjestettiin vuonna 2009. Nyt on siis vuorossa järjestyksessään kahdeksas tapahtuma kun vuonna 2010 tapahtumaa ei järjestetty. Viime kesänä tapahtumaan myytiin 8 000 lippua.

  • Uskon tälläkin kertaa ennakkomyynnin käynnistyvän vilkkaasti. Tavoittelemme OKR:ään kokonaisuutena 9 000-10 000 kävijää, Ripatti sanoo.