OKR:ssä mm. Kaija Koo, Popeda, Suvi Teräsniska ja Ressu


27.11.2020

Osuuskaupparock (OKR) järjestetään Joensuun Sirkkala-puistossa perjantaista lauantaihin 18.-19.6.2021. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) jo 11. kerran järjestämän OKR:n ensimmäiset kiinnitykset vuoden 2021 rokkiin ovat perjantaina Kaija Koo ja Popeda. Lauantaina ovat vuorossa Suvi Teräsniska ja Ressu. Loput artistit julkaistaan myöhemmin.

OKR:n artistikattauksessa on aina luotettu maan eturivin rock-, iskelmä- ja popartisteihin, koska PKO:n omistajat ovat toivoneet tapahtumaan nimenomaan kotimaisia esiintyjiä. Ensi kesäksi tapahtuma-aluetta uudistetaan PKO:n omistajia ja muita festivaalivieraita entistä paremmin palvelevaksi. Se kuitenkin säilyy, että aiempien kesien tapaan OKR:n esiintyjiä voi seurata suuren osan tapahtuma-alueesta kattavassa esiintyjäteltassa. Musiikista voi nauttia kuivin jaloin vaikka teltan ulkopuolella sataisikin. Perjantaina tapahtuma starttaa klo 18.00. Lauantaina tapahtuma alkaa klo 14.00.

OKR:n liput ovat myynnissä osuuskaupparock.fi-palvelussa perjantaista 27.11. lähtien. Ostettujen lippujen hintaan lisätään Liveton 2,5 euron palvelumaksu.

VIP-liput ja ryhmävaraukset Joensuun Sokos Hotellien myyntipalvelu p. 020 123 4660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi.

PKO:n omistajille (K-18) liput myydään S-Etukortilla merkittävän edulliseen hintaan. Perjantain lippu S-Etukortilla 44,00 € (norm. 49,00 €), lauantai 49,00 € (norm. 54,00 €) ja kahden päivän lippu 88,00 € (norm. 99,00 €). Lipunhintaan sisältyy jatkobileet Kimmelin iltaravintoloissa. Perjantaina 27.11. Black Friday -tarjouksena 2 päivän lippu S-Etukortilla PKO:n omistajille hintaan 59 €. Tarjous on voimassa vain perjantaina 27.11. klo 8-24.

Viime vuosina varsinkin lauantai on ollut lähes loppuunmyyty jo ennakosta, joten liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin vaikkapa pukinkonttiin.

OKR:n turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan asiakkaita parhailla mahdollisilla tavoilla. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

www.osuuskaupparock.fi, www.facebook.com/osuuskaupparock

 

Lisätietoja: PKO, ravintolatoimialapäällikkö Kari Tuomainen, p. 010 762 3561