Olemme tukemassa Juuan Palloseuran junioreita tälläkin kaudella


24.11.2022

Mielestämme jokainen pohjoiskarjalainen nuori ansaitsee harrastamisen tuomat elämykset osaksi omaa kasvutarinaansa. Voittamisen riemuhuudot, jännityksestä mutristuneet suut, treeneistä kipeäytyneet lihakset ja riehakkaat pelimatkamuistot kantavat läpi elämän.

Kiitos sinulle Juuan Palloseuran juniorin vanhempi, joka mahdollistat kaiken. Kiitos, että jaksat lähteä vielä rankan työpäivän jälkeen kuskaamaan nuoria harrastuksiinsa. Kiitos sinulle seura-aktiivi, joka teet viikosta toiseen korvaamattoman arvokasta työtä. Teidän kaikkien pyyteettömistä ponnistuksistanne rakentuu Pohjois-Karjalan tulevaisuus ja sen toivot.

”Juuan Palloseura ry on perinteinen juukalainen urheiluseura. Juuan Palloseuran tavoitteenaon järjestää ympäri vuoden laadukasta ja monipuolista matalan kynnyksen liikuntaa juukalaisille lapsille ja aikuisille. Seuran tavoitteena on myös kehittää sekä laajentaa tarjontaa ja toimintaa. Juuan Palloseura tarjoaa toimintaa jalkapalloilussa, jääkiekossa, futsalissa ja kaukalopallossa. PKO on ollut tärkeä yhteistyökumppanimme jo vuosia.”
Markku Eskelinen
Puheenjohtaja, Juuan Palloseura ry

Me PKO:na olemme pohjoiskarjalaisia jäseniämme varten. PKO on liike- ja jäsenyhteistö ja junioriseurojen sponsoroinnilla toteutamme tätä jäsenyhteisörooliamme käytännössä. Teemme parhaamme, että täällä pystyy elämään ja harrastamaan mahdollisimman täysipainoisesti. Tästä syystä meille on kunnia tukea Juuan Palloseuraa myös tällä kaudella.

Tehdään Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää!

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi.

Sponsoroinnistamme saat lisätietoa
Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034
tai osoitteesta: https://pko.fi/vastuullisuus/sponsorointi/