Original Sokos Hotel Kimmeliin avautuu tyylikäs Spa


28.06.2022

Original Sokos Hotel Kimmelin vieraat saavat jatkossa nauttia hotellikylpylän hemmottelevasta tunnelmasta. 18.7. avautuva uusi Nautiskelukylpylä Kimmel Spa koostuu allasosastosta, saunoista ja elämyssuihkuista, alueella on myös kuntosali ja yksityissauna. Span sisustus on arkkitehti Jaakko Puron käsialaa. Hotellikylpylään on erillinen sisäänpääsymaksu.
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa täydentää nykykarjalaista luksusta tarjoavan hotelli Kimmelin palvelutarjontaa ylellisellä tavalla. +30-asteisella allasosastolla rentoudutaan porealtaassa, kylmäaltaassa ja elämysaltaassa sekä kylvetetään varpaita virkistävissä jalka-altaissa. Lämmitetyillä lepotuoleilla nautitaan höyrytakan luomasta tunnelmasta. Saunojat valitsevat Suomi-saunan löylyt tai höyrysaunan tunnelman. Spa-alueella on lisäksi erillinen kuntosalialue ja hyvät pukuhuonetilat.
Nautiskelukylpylä Kimmel Spa on avoinna joka päivä klo 10–22, perjantaisin ja lauantaisin kylpylä on kello 18 jälkeen käytössä vain 18 vuotta täyttäneille. Hotellissa majoittuville Spa on käytössä joka päivä. Hotellin ulkopuolisille vieraille kylpylä on käytettävissä joka päivä klo 10–15. Sisäänpääsy hotelliasukkaille 20 euroa ja hotellin ulkopuolisille vieraille S-Etukortilla 22 euroa ja ilman S-Etukorttia 25 euroa.
PKOlaiset saavat hinnasta saa 25 %:n henkilökunta-alennuksen.
Superior X-huoneissa sekä Junior Suitessa ja sviitissä majoittuville Nautiskelukylpylä Kimmel Spa-elämys kuuluu huonehintaan. Kylpytakkeja ja -tossuja saa vuokrata erikseen.
Yksityissauna sopii niin polttariporukoille kuin kokousvieraille

Nautiskelukylpylä Kimmel Span yksityissauna on vuokrattavissa 1–10 hengen seurueille. Saunan lisäksi hintaan kuuluvat kylpytakit, -tossut ja pyyhkeet sekä sisäänpääsy Spa-osastolle. Saunaelämyksen oheen voi luonnollisesti tilata erilaisia syötäviä saunaeväitä sekä kylmiä juomia.

– Yksityissauna Spa-kylvyillä ja tarjoiluilla sopii hyvin esimerkiksi polttariporukoiden ohjelmaan tai kokousvieraiden virkistäytymiseen, kertoo hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

Original Sokos Hotel Kimmel kävi vuonna 2021 läpi historiansa mittavimman, 20 miljoonaa euroa maksaneen uudistuksen. Uudistuksen myötä hotellista kuoriutui Itä-Suomen merkittävin tapahtumatalo ja elämyksellinen majoituspaikka. Kimmelin kokousosasto koostuu nyt 12:sta eri tarkoitukseen muunneltavasta kokoustilasta. Talon uudet 60 Superior-tason huonetta sekä sviitit takaavat laadukkaan majoituksen vaativaankin makuun. Kesällä 2022 ruokaravintola Bistro Heilin yhteyteen avautui kesäterassi Bistro Heilin Piha. Nautiskelukylpylä Kimmel Span avaus samoin kuin koko Kimmelin uudistuminen ovat äärimmäisen tärkeä osa PKO:n Pielisen altaan
– matkailustrategian käytännön toteuttamista.
– Pohjois-Karjalan alueellisen matkailuorganisaatio Visit Karelian tavoitteena on tuplata maakunnan yöpymismäärä 2030 mennessä. Myös PKO:n strategiassa matkailu on yksi kasvukärjistä ja meidän tavoite on tuplata yöpyjämäärä PKO:n hotelleissa. Uudistuva Kimmel on tässä keskeisessä roolissa, toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.
– Uudistuksilla tähtäämme Itä-Suomen ykköstapahtumataloksi sekä liikematkustuksen ja Staycation-kaupunkilomien kärkikohteiden joukkoon Suomessa, kertoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja myyntijohtaja Tiina Kanninen.
Lisätietoja: Tiina Kanninen, matkailu- ja myyntijohtaja, puh. 050 440 3385