Osuuskaupparockissa J. Karjalainen, Jukka Poika ja Popeda


07.02.2014

Sirkkala-puistossa rokataan tänäkin vuonna nimekkäiden esiintyjien tahtiin.
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) järjestää Osuuskaupparockin (OKR) lauantaina 14.6.2014 klo 15-22. Original Sokos Hotel Kimmelin ja Pielisjoen välisessä Sirkkala-puistossa rokattavan Osuuskaupparockin pääesiintyjät ovat J. Karjalainen, Popeda ja Jukka Poika. Tapahtuman neljäs pääesiintyjä julkistetaan myöhemmin.

Osuuskaupparock (OKR) on ikärajaton tapahtuma, jossa on anniskelualue (K18).
7-vuotiaat ja nuoremmat lapset pääsevät Sirkkala-puistossa olevalle tapahtuma-alueelle veloituksetta ilman ranneketta. Osuuskaupparockin lipunmyynti alkaa helmikuussa PKO:n toimipaikoissa ja Lippupalvelussa. Ennakkoliput myydään asiakasomistajille 29 eurolla (norm. hinta 49 €).

– Viime vuonna tapahtumaan ostettiin 3 000 ennakkolippua eli rock-vieraat halusivat varmistaa paikkansa ajoissa. Uskon tänäkin vuonna ennakkomyynnin käynnistyvän vilkkaasti, kertoo tapahtuman koordinoinnista vastaava Original Sokos Hotel Kimmelin hotellinjohtaja Tuomo Pesonen.

Tapahtuman VIP-alueeseen kuuluvasta Sokos Hotel Kimmelin 5. kerroksen Sirkkala-salista on upeat näköalat sekä konserttialueelle että koko Joensuuhun. Erillishintaan myytävät VIP-paketit sisältävät pääsylipun lisäksi ruoka- ja juomatarjoilua.

Kun Osuuskaupparockin viimeinen esiintyjä lopettaa keikkansa Sirkkala-puistossa kello 22, soitto jatkuu sisätiloissa Kimmelin Riverside- ja Night-ravintoloissa.

Ensimmäinen Osuuskaupparock järjestettiin vuonna 2009. Nyt on siis vuorossa järjestyksessään jo viides tapahtuma.

Lisätietoja: PKO, hotellinjohtaja, Tuomo Pesonen, p. 010 762 3620.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 000 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.