Pikkusisko Rosita antaa Rossoon lisätilaa


13.10.2023

Kauppahalli Joensuu on tuonut kasvaneita asiakasvirtoja myös muualle Joensuun keskustaan kuin omien seiniensä sisäpuolelle. Tämä on huomattu ravintola Rossossa, johon on avattu lisätilaa. Yksityistilaisuuksiin suunniteltu Rosson pikkusisko eli tuttavallisemmin Rosita avataan käyttöön 1.11.2023, mutta tilan myynti- ja varaustoiminta on jo aloitettu.

– Joensuun Rosso on nousukiidossa ja puhjennut kukkaan. Uskon, että se on osin kauppahallin ansiota. Asiakaspaikkamme ovat usein täynnä. Tämän vuoksi Rossoon otetaan käyttöön seinän takaa Vispiläkaupan vanhat tilat pienen modauksen jälkeen. Uudesta Rosita-osasta saadaan Rossoon lisää asiakaspaikkoja sekä samalla juhlatila, jossa voi pitää yksityistilaisuuksia jopa 60 henkilölle. Pikkujoulukautta ajatellen Rosita saadaan käyttöön juuri oikeaan aikaan, ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta toteaa.

Rosita sopii hyvin juhliin, ryhmien ruokailuihin ja kokouksiin. Tilassa on valkokangas sekä oma äänentoisto mikrofoneineen. Tilassa on myös omat vessat ja oma baari, joka voidaan tarvittaessa avata asiakkaalle. Rosita on käytettävissä pääasiassa Rosson aukioloaikojen mukaisesti.

– Sekä Rosso että Rosita ovat paraatipaikalla keskellä kaupunkia – mikä olisi sen parempaa. Sijaintiin lisättynä laadukas ja monipuolinen ruokatarjonta, joka on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan, kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Rosita on täysin uusittu, viihtyisä ja kaupungin monipuolisin tila, jossa voi viettää minkälaista tilaisuutta tahansa, vaikka ikiomat karaokebileet, ravintolapäällikkö Anna-Leena Karpow suitsuttaa.

Rosita avataan käyttöön 1.11.2023, mutta tilan myynti- ja varaustoiminta on jo aloitettu.

– Pikkujouluvaraukset kannattaa jo tehdä nyt heti, sillä Rosita tulee olemaan suosittu, Karpow muistuttaa.

Varaukset voi tehdä sähköpostitse sales.karelia@sokoshotels.fi ja puhelimitse 020 1234 660.

Muutokset Rossossa eivät jää pelkästään Rositan avaamiseen. Rosson vanhemman puolen uudistus on tulossa vuoden 2024 alkupuolella.

– Koko Rosso remontoidaan täysin tammikuussa ja uusi huikean hieno Rosso avataan helmikuun alussa, ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta paljastaa.