Pirre, Hansu ja Veeti Hostina Piimälinnan avajaisissa


03.04.2014

Pirre, Hansu ja Veeti Hostina Piimälinnan avajaisissa

Hostina Piimälinna –olutravintolan avajaisissa Loimaan likat Pirre ja Hansu perehtyvät naisen logiikkaan tuulipukukansan puolestapuhujina. Fakta homma –televisio-ohjelmasta tuttuun tyyliin Pirren ja Hansun eli suosikkinäyttelijöiden Eija Vilpas ja Riitta Havukainen esityksessä on luvassa hervotonta ja suorapuheista huumoria niin yleisön kuin esiintyjienkin kustannuksella. Fakta Homma –esitys on perjantaina 4.4. kello 22.

Tsekkiläistyyppisen olutravintola Hostina Piimälinnan avajaisia juhlitaan Joensuun keskustassa osoitteessa Siltakatu 4 myös lauantaina 5.4. Tuolloin lavalle nousee Veeti Kallio duo klo 22 alkaen. Veetiltä on vastikään ilmestynyt soololevy neljän vuoden tauon jälkeen. Veeti on ennen soolouraansa toiminut Veeti & The Velvets, Elastic Family ja Leningrad Cowboys –yhtyeiden keulahahmona.

Hostina Piimälinna on erityisesti tsekkiläisiin, saksalaisiin ja belgialaisiin olutmerkkeihin sekä hyvään pubiruokaan keskittyvä olutravintola.
– Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden makustella erilaisia oluita, joten meillä hanaoluita voi ostaa myös desilitroittain. Halutessaan asiakas voi ostaa vaikka yhden tai kaksi desiä eli ei tarvitse kerralla ostaa tuopillista. Lisäksi Hostiinassa saat myös pöytiintarjoilua, ryhmäpäällikkö Sari Hämäläinen PKOlta kertoo.

Myös avajaisviikonlopun jälkeen Hostinan tapahtumatarjonta jatkuu vilkkaana.
11.4. esiintymässä on Idols-voittaja Martti Saarinen. Piimälinnan visailu –tietokilpailu järjestetään joka lauantai kello 19. Joukkuekilpailuun voi ilmoittautua paikan päällä, ja kysymysten teemat vaihtelevat viikoittain. Kevätkauden finaalin pääpalkinto on 1 000 euron lahjakortti.

Hostina Piimälinnassa ikäraja on perjantaisin ja lauantaisin kello 22:sta eteenpäin 22 vuotta. Muulloin ravintolan ikäraja on 18 vuotta. Hostina on tsekkiä ja tarkoittaa pitoja.

 

Lisätietoja: PKO, ryhmäpäällikkö Sari Hämäläinen, p. 010 762 3443

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 000 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.