PKO ja Löytötavarapalvelut Oy sopimukseen


04.04.2013

Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy (PKLP) hoitaa 1.4. lähtien Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Joensuussa olevien ravintoloiden sekä Sokoksen ja S-market Rantakadun löytötavarapalvelun.

Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy (PKLP) hoitaa 1.4. lähtien Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Joensuussa olevien ravintoloiden sekä Sokoksen ja S-market Rantakadun löytötavarapalvelun. Tehdyn sopimuksen mukaan Löytötavarapalvelut hoitaa löytötavaroiden käsittelyn seuraavissa matkailu- ja ravitsemiskaupan toimipaikoissa: Takatasku, Bar Play, Coffee House, Kolumbus, Savotta, Club Joensuu, Sokos Hotel Vaakuna ja Kimmel, Bepop, Amarillo, Rosso, Torero, Public Corner sekä Virta, Night, Riverside ja Fransmanni.

 

Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy on löytötavaroiden käsittelyyn erikoistunut yritys ja se noutaa löytötavarat PKO:n toimipaikoista viikoittain. Kaikki löytötavarat luovutetaan PKLP:lle, eli poliisin löytötavaratoimistoon ei enää toimiteta mitään löytötavaroita.
Yllä mainittuihin PKO:n Joensuussa sijaitseviin toimipaikkoihin jääneitä tavaroita voi siis jatkossa tiedustella Pohjois-Karjalan Löytötavarapalvelut Oy:stä puhelinnumerosta 0600 550127 (1,99 min + npm).

PKO on pilotoinut löytötavarayhteistyötä PKLP:n kanssa marraskuusta lähtien Prismassa. Koska kokemukset olivat hyviä, yhteistyötä päätettiin laajentaa.

  • Tämän yhteistyön ansiosta asiakkaidemme palvelu on parantunut, koska PKLP:llä on järjestelmä unohtuneiden tavaroiden kirjaamiseksi. Näin asiakkaat voivat kysyä tavaroita kootusti yhdestä puhelinnumerosta. PKLP:n henkilökunta myös itse ottaa aktiivisesti yhteyttä löytötavaroiden omistajiin, jos omistajan yhteystiedot  ovat selvitettävissä, PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka kertoo kokemuksista.

 

Lisätietoja antaa:

PKO, vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka, p. 010 762 2032

PKO, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Juha Lindholm, p. 010 762 2017