PKO tukemassa paikallista junioriurheilua – YHTEISELLÄ HEITOLLA KORIIN


13.11.2020

Jokaiseen koristreeniin valmistautuminen, jokainen junioria kuljetettu automatka, jokaisen pelissä heitetyn korin ilo tai jokaisen ohi heitetyn tuoma sisu. Junioriurheilu liikuttaa monella tapaa koko perhettä.

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa Joensuun Kataja ry:n koripallojaoston junioritoimintaa (Kataja Basket Juniorit) kausilla 2020-2023.

”Seurassamme on yli 200 jäsentä. Nuorimmat sisääntuloryhmät muodostuvat 3-4 vuotiaiden naperokoris -ryhmistä. Kilpakoripallojoukkueita on aina mini-ikäisistä (11-12v.) alle 19-vuotiaiden joukkueisiin. Tukijamme mahdollistavat laaja-alaisen toiminnan niin harrastajille kuin kilpaurheiluun suuntautuneille. Heidän avullaan on myös mahdollista saada näkyvyyttä ja tunnettavuutta paikallisesti, omalle toiminnalleen.” Marko Tuononen, valmennuspäällikkö

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Ohjaamme vuosittain osuuskaupan toiminnan tuloksesta noin 700 000 euroa nuorten ja erityistä tukea vaativien henkilöiden työllistämiseen sekä urheilun, kulttuurin ja järjestöjen tukemiseen.

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi.  Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.