PKO tukemassa paikallista junioriurheilua – YHTEISELLÄ LENTOPALLOKENTÄLLÄ


09.12.2020

Jokaiseen treeniin valmistautuminen, jokainen junioria kuljetettu automatka, jokaisen tehdyn pisteen ilo tai jokaisen niukan tappion tuoma sisu. Junioriurheilu liikuttaa monella tapaa koko perhettä.

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa KONTIOLAHDEN ISKU ry:n junioritoimintaa kausilla 2020–2023.

”Iskun B-tyttöjuniorijoukkue pelaa suurella sydämellä ja periksiantamattomuudella sarjassaan. Yhteinen tekeminen, tavoitteisiin sitoutuminen ja aina parhaansa tekeminen harjoituksissa kuin turnauksissakin on Iskun tavaramerkki. Toinen toisiaan tukemalla ja arvostamalla niin joukkuekavereita kuin verkon toisella puolella olevia vastustajiaankin Iskun pelaajat ovat saavuttaneet runsaasti menestystä, kuin arvostustakin eri tahoilta. Toiminnan kautta pelaajat ovat ystävystyneet ympäri Suomea olevien muiden joukkueiden pelaajiin. Saamamme tuki kannustaa meitä tekemään paremmin asioita ja huolehtimaan toinen toisistamme kertoo Petri Peltoniemi joukkueenjohtaja.

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Ohjaamme vuosittain osuuskaupan toiminnan tuloksesta noin 700 000 euroa nuorten ja erityistä tukea vaativien henkilöiden työllistämiseen sekä urheilun, kulttuurin ja järjestöjen tukemiseen.

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi.  Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.