PKO tukemassa paikallista junioriurheilua – YHTEISELLÄ PELIPAIKALLA


27.08.2020

Jokaiseen salibandytreeniin valmistautuminen, jokainen junioria kuljetettu automatka, jokaisen tehdyn maalin ilo tai jokaisen hiuksenhienosti ohi menneen tuoma sisu. Junioriurheilu liikuttaa monella tapaa koko perhettä.

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa LEHMO BALLS -96 ry:n junioritoimintaa kaudella 2020 – 2021.

”LeBassa juniorisarjoissa pelaavia ja kerhotoiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria on yhteenlaskettuna noin 300 henkilöä. Juniorisarjoissa pelaa lapsia ja nuoria G-junnujen 5-vuotiaista aina C-junioreihin saakka. Nuorimmat juniorit harjoittelevat 2 kertaa viikossa ja vanhemmilla pelaajilla on harjoituksia 4 kertaa viikossa. Junioripolun tavoitteena on edetä juniorisarjasta edustusjoukkueeseen saakka. LeBa järjestää lisäksi myös matalankynnyksen salibandykerhotoimintaa, jossa osallistujat ovat 3-vuotiaista ylöspäin. Seura ylläpitää useita eri kerhoja ja kerhot pidetään kerran viikossa. Tukijoiden merkitys on seuralle erittäin tärkeä. Ilman yhteistyökumppaneita kerhojen määrät olisivat vähäisemmät ja harrastuskustannukset olisivat huomattavasti suuremmat, joka puolestaan vaikuttaisi harrastajien määrään.” Jani Ruotsalainen, valmennuspäällikkö.

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Ohjaamme vuosittain osuuskaupan toiminnan tuloksesta noin 700 000 euroa nuorten ja erityistä tukea vaativien henkilöiden työllistämiseen sekä urheilun, kulttuurin ja järjestöjen tukemiseen.

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi.  Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.