PKO tukemassa paikallista junioriurheilua – YHTEISELLÄ YLEISURHEILUKENTÄLLÄ


08.03.2021

Jokaiseen treeniin valmistautuminen, jokainen junioria kuljetettu automatka, jokaisen tehdyn ennätyksen ilo tai jokaisen epäonnistuneen suorituksen tuoma sisu. Junioriurheilu liikuttaa monella tapaa koko perhettä.

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa PYHÄSELÄN URHEILIJOIDEN YLEISURHEILUTOIMINTAA. PKO:n logo kisa-asussa kertoo siitä, että olemme mahdollistamassa toimintaa sekä edullistamassa asujen hankkimista.

”Pyhäselän Urheilijat on maakunnan johtavia yleisurheilun junioriseuroja. Seuran on meritoitunut maakunnallisella, valtakunnallisella ja maailman tasolla. Valtakunnallisen yleisurheiluseurojen välisen Seuracup-kilpailun Pyhäselän Urheilijat on voittanut yli kymmenen kertaa kuntien Mega-sarjassa. Pyhäselän Urheilijat on tärkeä kasvattiseura, joka on löytänyt ja kasvattanut
riveissään menestyneitä yleisurheilijoita, jotka ovat urallaan saavuttaneet lukuisia suomenmestaruuksia, pistesijoituksia maailman tilastossa ja jopa maailmanmestaruuden.

Lasten ja nuorten toiminta on suurelta osin matalan kynnyksen toimintaa, joka mahdollistaa harrastustoiminnan kaikille lapsille tasapuolisesti. Matalan kynnyksen toiminnan lisäksi seura tarjoaa laadukasta harjoitustoimintaa tavoitteellisempaan harrastamiseen. Seuran toiminta kattaa maantieteellisesti Pyhäselän järvialtaan Joensuun puoleisen alueen kokonaisuudessaan.” kertoo Petri Stenberg Pyhäselän urheilijoista.

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Hienoa, että saamme olla juuri teidän perheenne mukana kokemassa jalkapallokauden sykähdyttäviä hetkiä.

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi. Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.