PKO tukemassa paikallista koiraharrastusta


04.06.2021

YHTEINEN HARRASTUS

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa Pohjois-Karjalan Seurakoirat Poks ry:n toimintaa kausilla 2021-2022.

”PoKSilla on junioriharrastajia noin 20 ja tämän lisäksi agiliikkarissa pienempiä lapsia noin 10-15 säännöllisesti treenaavaa. Alle 29-vuotiaita nuoria treenaajia onkin jo noin 100. Koiraharrastus vaatii sitoutumista lemmikin hoitoon ja kouluttamiseen sekä iloista mieltä. Tukijoiden merkitys on valtava! Ilman tukea kisojen, kurssien ja viikkoryhmien järjestäminen olisi mahdotonta. Seuramme toimii täysin talkoovoimin. Myöskin harrastusolosuhteiden ylläpidolle he ovat tärkeitä. Mm. estekaluston ja kenttien uusiminen aika ajoin on tärkeää turvallisuuden vuoksi” kertoo Jonna Kontkanen PoKS ry:stä.

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Hienoa, että saamme olla juuri teidän perheen mukana kokemassa yhteisiä harrastuksen hetkiä.
PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi.

Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.

Lue lisää PKO:n vastuullisuustyöstä osoitteesta vastuullinenpko.fi.