PKO tukemassa Polvijärven Urheilijoiden junioritoimintaa vuonna 2021


31.05.2021

Juniorien harrastustoiminta antaa liikkeen ja lajioppien lisäksi eväitä tulevaisuutta varten. Parhaimmillaan harjoituksissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Me PKOlaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa halvempia harrastusmaksuja sekä varmistamassa erilaisten harrastamiseen liittyvien tapahtumien toteutumista. Olemme tukemassa Polvijärven urheilijoiden junioritoimintaa vuonna 2021.

”Polvijärven Urheilijat on perinteinen seura, ja varmasti suurin osa kunnan nuorista on urheillut tai muuten ollut tekemisissä seuran kanssa. Kotimaan mittakaavassa olemme pieni, ja omassa maakunnassakin vain keskisuuri urheiluseura. Parin viime vuoden aikana olemme kuitenkin saaneet harrastajamäärät kasvuun raketin lailla. Esimerkiksi Polvijärvellä joka neljäs alakouluikäinen harrastaa yleisurheilua. Myös kilpailullisessa mielessä on tullut tulosta. Urheilijamme ovat kauden mittaan tehneet kotimaan kärkituloksia, ja saavuttaneet merkittävän määrän A-luokan tuloksia seurojen kokoon nähden.

Meille Polvijärven Urheilijoissa on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus päästä mukaan. Harrastusmaksut on pyritty pitämään matalina, mutta valmennuksen laatu korkeana. Toiminnan mahdollistamiseksi paikallisten yritysten tuki on meille erittäin tärkeää”, kertoo Annina Walling Polvijärven urheilijoista.

PKO on osuuskuntatoimijana pelannut joukkuepeliä jo yli 100 vuotta. Yhteistyössä on voimaa – sen kautta rakennetaan suuria asioita. Hienoa, että saamme olla juuri teidän perheenne mukana kokemassa yleisurheilukauden sykähdyttäviä hetkiä.

PKO tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien juniorien hyödyksi. Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta Petri Vähältä: petri.vaha@sok.fi, p. 010 762 2034.