PKO uudistaa S-market Valtimoa


30.08.2021

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) uudistaa Valtimon S-marketia mittavasti syksyn 2021 ja vuoden 2022 aikana. Myymälän miljöö on uudistettu jo aiemmin, ja nyt tehtävillä taloteknisillä uudistuksilla parannetaan myymälän toimivuutta ja osaltaan varmistetaan yksikön toimivuus vuosiksi eteenpäin.

Myymälän uudistustyöt aloitetaan syyskuun alussa piha-alueella tehtävillä muutostöillä, joissa uusitaan asfaltointia ja tehdään pysäköintialueelle yksi invapaikka lisää. Samassa yhteydessä parannetaan sadevesijärjestelmää, kunnostetaan lastauslaituria sekä parannetaan jätteidenlajittelutilaa.

Uudistusten yhteydessä tullaan ensi vuoden aikana tekemään myös talotekniikan ja automaatiojärjestelmien päivitys.

Uudistusten kustannusarvio on noin 200 000 euroa.

Muiden toimijoiden lopetettua toimintansa, S-market Valtimo on vuodesta 2018 saakka ollut alueen ainoa päivittäistavarakauppa. Myymälä palvelee asiakkaiden arkea helpottavin pitkin aukioloajoin koko remontin ajan. S-market Valtimo on avoinna ma–pe 7–21, la 7–21 ja su 9–21.

– PKO:n strategisten linjausten mukaan toimimme pitkäjänteisesti siellä missä omistajamme asuvat. Uudistusten myötä parannetaan S-market Valtimon palvelua ja samalla varmistetaan, että myymälä palvelee omistajiamme ja alueen muita asukkaita myös tulevina vuosina, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen sanoo.

Lisätietoja: PKO, aluepäällikkö Tapio Rautiainen, p. 010 763 7521

 

Muok. 30.8. klo 12:39.: lauantaina S-market Valtimo on auki 7-21.