PKO:lla vilkkaimmat vaalit


28.04.2020

Suomen 19 osuuskaupasta vaalivuosi oli tänä vuonna 10 osuuskaupalla. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) edustajiston maaliskuisissa vaaleissa äänestysvilkkaus oli 32,8 prosenttia, mikä on osuuskauppojen edustajiston vaalien korkein lukema. Muiden osuuskauppojen vaalitulokset vaihtelivat 9,7-26,3 prosentin välillä.

 

PKO:n edustajiston vaalien äänestäjät palkitaan

 

PKO:n vaaleissa äänensä antaneille yli 36 000 jäsenelle luvattiin äänestämisestä pieni kiitos, jonka lähettämistä siirrettiin vallitsevien koronapoikkeusolojen vuoksi.
Palkitsemislahjakortit on nyt päätetty postittaa, koska kaupassa voi asioida normaalisti ja myymälöissä on tehty runsaasti omaehtoisia virustorjuntatoimia. Näitä toimia ovat mm.
kaikkien kosketuspintojen tehostettu puhdistus, suojapleksit kassoile, käsidesin tarjoaminen toimipaikoissa, turvaetäisyydestä kertovat tarrat kassojen ja palvelupisteiden yhteydessä, myymäläkuulutukset turvavälin pitämisestä ja muista pelisäännöistä ja turhien kosketuspintojen, kuten kassakapuloiden poistaminen käytöstä. Lisäksi asiakkaita on ohjeistettu etäisyyden pitämisestä ja hygieniasta  sähköpostilla, sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla.

Kaikille PKO:n edustajiston vaaleissa äänestäneille lähetetään tällä viikolla postikortti, jolla saa PKO:n toimipaikoista jonkin seuraavista tuotteista:2 x S-ryhmän kestokassi, paketti Kulta Katriina kahvia, 2 x 1,5 l Coca-Colaa tai pullakahvit ABC-liikennemyymälässä. Postikorttien on määrä olla perillä vapun jälkeisellä viikolla. Poikkeusoloista johtuen edut ovat voimassa 31.12.2020 saakka. Näin varmistetaan se, että tuotteet voi noutaa pitkän ajan kuluessa muun kauppa-asioinnin yhteydessä. Näin ei synnytetä myymälöihin ylimääräistä asiointipiikkiä.

 

 

Lisätietoja: PKO, toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2026