PKO:n johtoryhmä vahvistuu


02.04.2014

Tiina Tolvanen palveluliiketoimintojen toimialajohtajaksi

Tietotaito Group Suomi Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtaja Tiina Tolvanen, 44, aloittaa 22.4.2014 Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) palveluliiketoimintojen toimialajohtajana. Tehtävä on uusi PKOssa, ja näin osuuskaupan johtoryhmä kasvaa seitsemänhenkiseksi.

  • Meillä on vahva tahtotila kasvattaa palveluliiketoimintojen ja erityisesti terveyspalveluiden osuutta liiketoiminnassamme. Toiminnan kehittäminen tarvitsee myös lisäresursseja, ja olen tyytyväinen saadessamme pätevän sekä alueella hyvin tunnetun tekijän johtoryhmäämme, toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Tolvanen toimi psykologian alan asiantuntijayrityksessä vuoden 2012 elokuusta lähtien. Tätä ennen Tolvanen työskenteli Pohjois-Karjalan kauppakamarin palveluksessa vuosina 2006–2012, josta toimitusjohtajana vuodet 2008–2012. Vuosina 2003–2006 hän oli Joensuun Yrittäjien toiminnanjohtaja. PKOsta Tolvasella on kokemusta vuosilta 1995–2003, jolloin hän toimi muun muassa henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. PKOn palveluliiketoimintoihin kuuluvat Pohjois-Karjalan Osuuskaupan hautauspalvelu, Pohjois-Karjalan Terveyspalvelut Oy (PK Terveys), S-parturi-kampaamot ja S-Kukkakauppa. PK Terveys huolehtii PKOn henkilöstön työterveyspalveluista ja tarjoaa työterveyspalveluita alueen muille yrityksille. Touko-kesäkuun vaihteesta lähtien PK Terveys tarjoaa terveyspalveluja myös yksityisasiakkaille. PK Terveyden lääkäriasema avautuu Kauppakeskus Prisman toiseen kerrokseen. Työterveyspalveluja PK Terveys tarjoaa Joensuussa osoitteessa Siltakatu 4.

  • Olen innostunut uudesta tehtävästä ja erityisesti siitä, että pääsen kehittämään terveyspalveluiden tarjontaa. Olen iloinen päästessäni osaksi osaavaa joukkuetta ja rakentamaan yhdessä vastuualueellani työskentelevien ammattilaisten kanssa entistä vahvempaa palveluliiketoimintaa omistajiemme parhaaksi, Tolvanen sanoo.

 

Mikko Hautasaari matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajaksi

PKOn matkailu- ja ravitsemiskaupan (Mara) toimialajohtaja Juha Lindholm siirtyy SOK:n mara-ketjuohjauksen ravitsemiskaupan kentänohjauksen johtajaksi. Lindholmin siirtyessä SOK:lle Mikko Hautasaaresta tulee 5.5. PKOn Mara-kaupan toimialajohtaja. Hänellä on vankka kokemus matkailu- ja ravitsemiskaupan johtotehtävistä. Hautasaari, 42, siirtyy PKOlle SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen konseptijohtajan tehtävästä. Hän on ollut SOK:n ketjuohjauksessa konseptijohtajana vuodesta 2008 lähtien. Sitä ennen hän oli ketjuohjauksessa ketjupäällikkönä vuodet 2006–2008. Vuodet 1994–2006 Hautasaari on ollut lukuisissa eri hotelleissa ja ravintoloissa päällikkötehtävissä mm. vuoro-, ravintola- ja vastaanottopäällikkönä.  

  • Asiakkaat tavoittelevat kilpailukykyiseen hintaan entistä enemmän laadukkuutta ja aitoutta. Meidän tehtävä on vastata tuohon kysyntään sekä luoda uutta kokeilemalla

rohkeasti uusia asioita, Hautasaari sanoo.
 

Toukokuun alusta lähtien PKOn johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Juha Kivelän lisäksi vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari, palveluliiketoimintojen toimialajohtaja Tiina Tolvanen, talousjohtaja Antti Varis, henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen sekä viestintäjohtaja Petri Vähä.


Lisätietoja: PKO, toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2026