PKO:n kesätyöhaku auki 28.2.2018 saakka


20.02.2018

Vielä ehtii hakea kesätöitä PKO:sta

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) tarjoamiin kesätöihin on tähän mennessä tullut jo yli 2 200 hakemusta. Hakuaikaa on vielä jäljellä: kesätöitä haetaan täysin sähköisesti ja viimeinen hakupäivä on 28.2.2018. Kesätöistä kiinnostuneille löytyy internetsivustolta www.pko.fi/ tarkemmat hakuohjeet ja –kriteerit. Kesätyöntekijöitä haetaan kahdella eri haulla, joista toinen on suunnattu alle 18-vuotiaille ja toinen yli 18-vuotiaille. Alle 18-vuotiaille on tarjolla joko kahden viikon tai kuukauden mittaisia kesätyöpestejä ja yli 18-vuotiaille kuukauden tai pidempiä kesätöitä.

 

  • Meille on kunnia-asia tarjota nuorille runsaasti kesätyöpaikkoja. Erilaiset harjoitteluohjelmat ja pidemmät kesätyöpestit ovat monelle ensimmäinen kosketus työelämään ja samalla askel kohti aikuisuutta. Me haluamme tarjota tuon mahdollisuuden mahdollisimman monelle nuorelle, ja siksi tulemme tarjoamaan kesätöitä eri puolilla toimialuettamme suurin piirtein saman verran kuin aiempinakin vuosina, toimitusjohtaja Juha Kivelä toteaa.

 

Vuodesta 2010 lähtien PKO on tarjonnut vuosittain eri toimipaikoissaan kesätöitä noin 650-700 nuorelle. PKO:lla on liiketoimintaa Joensuussa, Kontiolahdella, Liperissä, Polvijärvellä, Outokummussa, Lieksassa, Ilomantsissa, Rääkkylässä, Nurmeksessa, Tohmajärvellä ja Kiteellä.

  • Aiempien vuosien kokemusten perusteella hakemuksia tullee 3 500-3 900, joten valitettavasti moni hyvä hakija jää ilman paikkaa, henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen sanoo.

Monosen mukaan valttikortteja kesätyöhaussa ovat iloinen asiakaspalveluasenne, halu oppia uutta, hyvät yhteistyötaidot sekä uteliaisuus ja reippaus. Kesätöitä on tarjolla niin eri ravintoloissa, Sokos-hotelleissa, S-marketeissa ja Saleissa kuin ABC-liikennemyymälöissä, Prismassa ja Sokoksessakin.
Haastatteluihin valitut henkilöt saavat haastattelukutsun sähköpostiinsa viikon 11 aikana.


PKO on Vastuullinen kesäduuni -kampanjan (www.kesaduuni.org) kumppani. Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän ja vastuullisen kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään työkokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.  

 Lisätietoja: PKO, henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen p. 010 762 2024

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, jonka tehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. PKO:lla on maakunnan 10 kunnan ja kaupungin alueella 100 toimipaikkaa, jotka työllistävät lähes 1 200 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.