PKO:n myymälät palvelevat juhannusaattona klo 18 saakka ja muut päivät normaalein aukioloajoin


17.06.2021

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) ruokakaupat palvelevat juhannusviikolla normaalein aukioloajoin, ja ostoksille pääsee 45 myymälässä. Juhannusaattona muut myymälät ovat avoinna klo 18 saakka paitsi Joensuun S-market Papinkatu ja Sale Kanervala, jotka palvelevat normaalein aukioloajoin klo 23 saakka ja S-market Juuka, joka on avoinna klo 22 saakka.

Torstai on perinteisesti juhannusviikon kiireisin päivä ruokakaupoissa. Ruuhkat voi välttää käymällä kaupassa jo alkuviikosta tai hyödyntämällä laajoja aukioloaikoja. PKO:n myymälöissä rauhallisimmat tunnit ovat varhain aamulla ja myöhään illalla.

Ruuan verkkokaupat palvelevat myös läpi juhannuksen. www.foodie.fi -sivuston kautta voi tehdä tilauksen Joensuun Prismaan sekä Outokummun, Kiteen ja Lieksan S-marketeihin.

Sivuston www.s-kaupat.fi kautta verkkokauppaostoksia voi tehdä seuraavissa S-marketeissa: Ilomantsi, Nurmes Porokylä, Tohmajärvi, Liperi (avattu 14.6.2021) ja Hammaslahti (avautuu 17.6.2021).

Kaikki PKO:n vähittäiskaupan yksiköiden aukioloajat löytyvät helpoiten https://pko.fi/palvelut/ -sivulta.

Lisätietoja antaa PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen p. 010 762 2035.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 13 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa 126 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli
1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.