PKO:n omistajille palveluja omalta lääkäriasemalta


12.06.2014

PKO:n omistajille palveluja omalta lääkäriasemalta

PK Terveyden toinen lääkärikeskus avautui Kauppakeskus Prismassa keskiviikkona 11. kesäkuuta. PK Terveys Prisma -lääkärikeskuksen uudet ja modernit tilat sijaitsevat kauppakeskuksen toisessa kerroksessa.

  • Haluamme tuoda omistajillemme ja muille pohjoiskarjalaisille lisää valinnan vapautta terveyspalveluihin. Tarkoituksenamme on laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa mahdollisimman nopealla aikataululla kokemusten ja asiakaspalautteen perusteella, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.
  • Yleislääkärin palveluiden lisäksi PK Terveys Prismassa hoituvat kaikki terveydenhuollon perustoimenpiteet, kuten vaikkapa röntgentutkimukset. Juuri nyt on kysyntää rokotuksille kun kesälomalaiset ovat suuntaamassa eri matkakohteisiin, PK Terveyden toimitusjohtaja Kristiina Hätinen sanoo.

Aikoja myös ilman ajanvarausta

PKO:n omistaman PK Terveyden palvelut on tarkoitettu kaikille asiakkaille. PKO:n omistajat saavat palveluista Bonusta. PK Terveys palvelee maanantaista perjantaihin
10-18 ja lauantaisin 10-15.

  • Meillä on joka päivä tarjolla hoitoaikoja myös ilman ajanvarausta. Tarvittaessa terveydenhoitopalvelut ovat siis kätevästi käytettävissä samalla käynnillä kauppakeskuksessa asioinnin kanssa, ja maksuttomia parkkipaikkoja meillä on varmasti riittävästi, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) palveluliiketoimintojen toimialajohtaja Tiina Tolvanen toteaa.

Prismassa ja Kanavarannassa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) on tuottanut oman henkilöstönsä terveyspalvelut 1.1.2013 alkaen. Työterveyspalveluista on vastannut Kanavarannassa osoitteessa Siltakatu 4 toimiva PK Terveys Kanavaranta.

  • Työterveyshuollossa korostuvat yhä enemmän ennaltaehkäisevät palvelut ja työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi, joiden avulla voi merkittävästi vaikuttaa niin yrityksen kuin julkisyhteisön tuottavuuteen, Tolvanen toteaa.

Kauppakeskus Prismaan avatun lääkärikeskuksen jälkeen PK Terveys toimii siis kahdessa toimipaikassa työllistäen yhteensä parikymmentä hoitoalan ammattilaista. PK Terveys Kanavaranta tarjoaa työterveyspalveluja PKO:n henkilöstölle ja yritysasiakkaille osoitteessa Siltakatu 4, ja Voimatielle juuri avatussa PK Terveys Prismassa tarjotaan työterveyspalveluja sekä terveyspalveluja PKO:n omistajille ja muille yksityisasiakkaille.

PK Terveys Prisman ajanvaraus palvelee internetissä osoitteessa www.pkterveys.fi tai puhelinnumerossa 010 762 3333.

PK Terveys Prismasta yksityisiä neuvolapalveluja

PK Terveys Prismasta saa myös yksityisiä neuvolapalveluja, kuten esimerkiksi yksilöllistä ammatillista imetysohjausta joko vastaanottokäynneillä tai puhelinneuvontana. Kysymyksiin vastaa kätilö Ruut Palviainen.

  • Imetystä harjoitellessa tavallisimmat kysymykset liittyvät vauvan kasvuun, lisäruokintaan tai imetyksestä vieroittamiseen. Imetysohjaajalta saa ammattilaisen tarjoamaa yksilöllistä keskusteluapua, minkä avulla äiti saavuttaa parhaiten omat imetystavoitteensa, PK Terveyden toimitusjohtaja Kristiina Hätinen kertoo.


PK Terveys Prisman toimitilat ovat 700 m2. Tilat suunniteltiin ja tehtiin lähes täysin pohjoiskarjalaisin suunnittelu- ja rakentajavoimin:
Suunnittelutoimisto Pauli Nuutinen Ky                 Nurkanvaltaajat Oy
Insinööritoimisto Kantelinen Oy                               Jormakka Oy
LVI-insinööritoimisto Miljari Oy                                 EK-Tiimi Oy
Joen Talo Oy                                                               Lämpökarelia Oy
Sähkö Insto Oy                                                            Shneider Electric Finland Oy
Lemminkäinen Talotekniikka Oy

Tolvasen mukaan PK Terveyden tavoitteena on olla hintakilpailukyinen ja helposti lähestyttävä matalan kynnyksen lääkärikeskus.

  • Nyt keskitymme PK Terveys Prisman toimintojen mahdollisimman hyvään starttiin. Jatkossa on mahdollista, että tulemme palvelujen tuottajaksi muuallekin maakuntaan. Tämä tarkoittaa uusia tapoja tuottaa palveluja, joita voisivat olla
    S-klinikat, terveysautot ja videovastaanotot. Nämä toiminnot ovat vielä suunnitteluasteella, Tolvanen sanoo.

Lisätietoja: PKO, palveluliiketoimintojen toimialajohtaja Tiina Tolvanen, p. 010 762 2042

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 100 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.