PKO:n seinäkalenteri vuodelle 2024 jaetaan myymälöissä


01.12.2023

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) tarjoaa jälleen kerran asiakasomistajilleen ilmaiset seinäkalenterit. Kalenterit vuodelle 2024 ovat noudettavissa Prisma Joensuusta ja Sokokselta sekä toimialueen kaikista S-marketeista ja Sale-myymälöistä 16.12.2023-15.1.2024 välisenä aikana. Asiakasomistaja saa vuoden 2024 seinäkalenterin maksutta esittämällä kassalla S‑Etukortin (ilman S-Etukorttia 5 €).

”Seinäkalenterien jakelumuutos ja siirtyminen postituksesta myymäläjakeluun on pieni teko vihreämmän huomisen puolesta. Myymäläjakelulla vältämme postituksen aiheuttaman ympäristökuormituksen. Myymäläjakelua on ’harjoiteltu’ jo Yhteishyvä-lehden kanssa ja asiakasomistajamme ovat jo omaksuneet asian. Uskon myymäläjakelun sopivan oikein hyvin myös kalenterijakeluun”, toteaa viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä.

Seinäkalenterissa luontokuvia maakunnasta

PKO:n seinäkalenteri vuodelle 2024 on täynnä toistaan upeampia luontokuvia. Kalenterin kaikki kuvat on ottanut pohjoiskarjalainen luontovalokuvaaja Asko Kuittinen.

”Kalenterin kuvat on valittu vuodenaikojen mukaan kuvaamaan jokaisen kuukauden tunnusomaisia luonnonilmiöitä kuten valon muuttumista, kasveja, ruskaa ja revontulia. Kalenterista pystyy varmasti tunnistamaan myös tuttuja maisemia ja paikkoja, sillä kaikki kuvat ovat Pohjois-Karjalasta. Kuvat ovat kerta kaikkiaan upeita ja täynnä yksityiskohtia. Askon kuvia on käytetty paljon myös hotelliemme sisustuksessa”, mainitsee Petri Vähä.