PKO:n toimipaikkojen Otto-automaatit korvataan Nosto-automaateilla


01.03.2019

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) toimipaikkojen Otto-automaatit vaihdetaan Nosto-automaateiksi maaliskuun alussa. Otto-automaatit vaihtuvat Nosto-automaateiksi seuraavissa toimipaikoissa: Prisma Joensuu (kolme automaattia), S-market Utra ja S-market Niinivaara, sekä S-market Lieksa.

S-ryhmä aloitti vuonna 2017 Otto-automaattien vaihtamisen Nosto-käteisautomaatteihin. Kaikki S-ryhmän ja PKO:n toimipaikoissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-käteisautomaatteihin maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

− PKO:ssa selvitellään parhaillaan myös mahdollisia uusia Nosto-automaattien sijoituspaikkoja. Lähes joka kolmas asiakas maksoi käteisellä ruokakaupoissamme vuonna 2018, joten automaatit helpottavat asiakkaiden arkea. Kehitämme samaan aikaa käteispalvelujen kanssa myös mobiilimaksamisen ratkaisuja esimerkiksi Mobilepayn avulla, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

Nosto-käteisautomaattiyhteistyö mahdollistaa automaattien aiempaa vapaamman sijoittelun, ja Suomessa on pian lähes 10 prosenttia aiempaa enemmän käteisautomaatteja. Nosto-käteisautomaattien käyttö on asiakkaalle yhtä helppoa, turvallista ja samanhintaista kuin muidenkin automaattien käyttö ja käteistä voi nostaa kaikkien pankkien korteilla. Tarkka hinta riippuu asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta. Nosto-käteisautomaateista löytyvät tutut ominaisuudet, kuten käteisnosto ja saldotiedustelu. Muista automaateista poiketen Nosto-käteisautomaatista saa nostettua myös 10 euron seteleitä.

Otto-automaattien poiston jälkeen Nosto-käteisautomaatit asennetaan toimipaikkoihin muutaman päivän kuluessa, jotta käyttökatko jää mahdollisimman lyhyeksi. Automaatin ollessa pois käytössä, rahaa on mahdollista nostaa toimipaikkojen kassoilta S-Pankkikorteilla.

Automaattien poisto- ja asennusaikataulu on seuraava:
                              
Prisma Joensuu: Otto-automaattien poisto 4.3.2019, Nosto-automaatin asennus 6.-7.3.2019.

S-market Utra: Otto-automaatin poisto 4.3.2019, Nosto-automaatin asennus 6.3.2019.

S-market Niinivaara: Otto-automaatin poisto 4.3.2019, Nosto-automaatin asennus 6.3.2019.

S-market Lieksa: Otto-automaatin poisto 5.3.2019, Nosto-automaatin asennus 7.3.2019.

 

Lisätietoja: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, talousjohtaja Antti Varis 1.3.2019 klo 13-15, 010 762 2020