Prisma Joensuu laajentaa älypuhelinten ja puhelintarvikkeiden valikoimaansa


21.10.2024

Valikoiman laajentamisen taustalla on nopea puhelinmyynnin kasvu marketkaupassa. Tämän vuoden aikana myynti on ollut Prismoissa ja Prisma.fi -verkkokaupassa yli 40 prosenttia markkinakehitystä vauhdikkaampaa. Prisma tuo verkkokauppaan myyntiin myös kierrätetyt puhelimet.

Joensuun Prisman prismajohtaja Olli Kontiainen uskoo suomalaisen kuluttajan olevan halukas ostamaan puhelimensa marketista ja bonuksien kautta saatavan hintaedun houkuttelevan kuluttajia puhelinkaupoille.

– Puhelinmyynti on viihde-elektroniikan tuotealueiden markkinassa kaikista suurin. Etenkin uudet julkaistavat mallit ovat todella tärkeää saada aiempaa paremmin heti asiakkaiden ostettavaksi. Siinä missä Prisma eroaa erikoisliikkeistä, on se, että puhelimen oston lisäksi voi tehdä myös ruokaostokset tai muita ostoksia samalla. Ruokaostoksiin yhdistyvä sujuva asiointi hypermarketissa on meille merkittävä myyntivaltti, nyt kun puhelinten valikoima tulee parantumaan entisestään, Kontiainen toteaa.

Prisman puhelinten ja puhelintarvikkeiden valikoima on jatkossa entistä laajempi sekä kivijalan että verkkokaupan puolella.

– Kattavasta valikoimastamme löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin ja hintapisteisiin. Prisma.fi-verkkokaupan valtava ja alati kehittyvä valikoima tukee merkittävästi myymälävalikoimaa, jonka laajuus vaihtelee toimipaikoittain. Laajentuvan valikoiman myötä olemme tehneet Prisma Joensuussa esillepanomuutoksia niin laitteiden kuin puhelintarvikkeiden osalta ja samalla myyntikalusteita on päivitetty, Kontiainen jatkaa.

 

Bonuksista etu hintakilpailuun

– Puhelimissa hintakilpailu on kovaa ja hinnat määräytyvät markkinoilla, mutta tuotteista kertyvä bonus tuo meille hintaedun. Esimerkiksi kotitalouden ostokertymän ylittäessä 900 euroa, maksetaan tilipäivänä bonuksia 45 euroa. Kun miettii uusimpien puhelinmallien hintoja, tämä kertymä ylitetään aika nopeasti ja säästö näkyy heti. Samalla on hyvä pitää mielessä, että puhelimen ostamalla koko talouden ostoista kertyy bonus korkeammalla tasolla. Eli ostamalla puhelimen, myös ruokaostokset halventuvat kyseisenä kuukautena, Kontiainen havainnollistaa.

Asiakkaat ovat yhä valmiimpia ostamaan puhelintarvikkeita ja myös itse laitteita marketista.

– Lähes jokaisella suomalaisella on taskussaan älypuhelin. Tuotamme Prisma Joensuussa liikeideamme mukaisesti palveluja asiakasomistajillemme, ja juuri tästä syystä meidän on tärkeää olla aidosti relevantti vaihtoehto myös puhelimissa ja puhelintarvikkeissa, Kontiainen kertoo.

Prisma Joensuulla on myös kovat odotukset tulevan Black Fridayn suhteen.

– Olemme vuosi vuodelta kasvattaneet Black Friday -alennustuotteiden määrää Prisma Joensuussa. Viihde-elektroniikka ja älypuhelimet ovat perinteisesti Black Fridayn kivijalkatuotteita, ja nyt voi sanoa, että meillä on parempi valikoima niitä kuin koskaan. Eli näemme tässä vuodessa isoa potentiaalia, Kontiainen sanoo.

Tutustu valikoimaan: Prisma.fi