Prisma Rauta Joensuu mukana jättiprojekteissa


06.03.2024

Yritysmyyjä Santtu Vaittinen on tärkeässä roolissa Prisma Rauta Joensuun Suomen valloituksessa. Kyllä, luit oikein, PKO:n oma täyden palvelun rautakauppa palvelee koko maassa.

”Meillä on tarkoitus päästä mukaan suuriin rakennushankkeisiin S-ryhmässä sekä muissa suurissa hankkeissa. Olemme saaneet hyvää kokemusta PKO:n omissa isoissa investoinneissa kuten Kauppahalli Joensuussa, Asemaparkissa, Koli Kylä -hotellissa, Sale Karhunmäessä sekä Bomban hotellilaajennuksessa sekä monista uudistus- eli remonttikohteistamme. Hyvien kokemusten ja onnistumisten myötä haluamme tarjota osaamistamme omarakentamisen sektrorilla etenkin alueosuuskaupoille, joilla ei ole omaa rautakauppatoimintaa”, kertoo Vaittinen.

PKO:n ja S-ryhmän oma rakentaminen sekä omat kohteet työllistävät Vaittista, mutta työtä on edelleen paljon tehtävänä. Suomen valloitus ei ole pikkujuttu vaan sen eteen pitää tehdä paljon työtä.

”Olemme vielä suhteellisen tuntematon rautakauppa ihan omassakin maakunnassa. Harva urakoitsija tietää, että meiltä saa kaiken mahdollisen. Toivottavasti pääsemme kohta kertomaan uutisia uusista projekteista missä olemme mukana”, Vaittinen paljastaa.

Eristeet, raudat, betonit, kiinnitystarvikkeet, ovet, ikkunat, julkisivupellit, kaakelit, maalit, hanat, minibaarit, pyyhekoukut… Vaittisen puheessa vilisee monenlaisia tuotteita.

”Teen asiakkaillemme monenlaista hankintaa eikä kaikki liity pelkästään rakentamiseen tai remontointiin, vaan joukossa voi olla tosiaan myös vaikka pyyhekoukkuja tai tallelokeroja. Asiakas palvellaan aina viimeisen päälle, olipa kyseessä pieni tai iso, sisäinen tai ulkopuolinen asiakas. Olen joskus asiakkaan pyynnöstä hoitanut jopa berliininmunkit heille työmaapalaveriin. En sano ikinä asiakkaalle, että tuo asia ei kuulu minulle”, Vaittinen paljastaa.

Vaittisen työ yritysmyyjänä kuulostaa varsin monipuoliselta sekä haastavalta, kun tavaraa hankitaan ja toimitetaan omasta maakunnasta, Suomesta ja ulkomailta.

”Tämä on kyllä ihan paras työ ja PKO on paras työpaikka”, Vaittinen virnistää.

 

YRITYSMYYNTI

Santtu Vaittinen, santtu.vaittinen@sok.fi
Puh. 010 762 2237

Mika Mertanen, mika.mertanen@sok.fi
Puh. 010 762 2236