Prisma tuo pukeutumisen klassikkomerkit takaisin Suomen markkinoille


07.03.2016

S-ryhmä lanseeraa pukeutumisen kestosuosikit Jackpotin ja Cottonfieldin takaisin Suomen markkinoille. Mallistot tulevat yksinmyyntioikeudella Prismoihin kautta maan.

Prisma on tutkitusti kuluttajille mieluisin vaatteiden jälleenmyyjäketju Suomessa (lähde: TNS Atlas 2015). Kuluttajien kysyntään vastatakseen S-ryhmä tuo Prismojen valikoimiin pukeutumisen suosikkimerkit Jackpotin ja Cottonfieldin. Tanskalaiset mallistot vastaavat asiakkaiden toiveeseen löytää Prismoista nykyistäkin laajemman valikoiman laadukkaita vaatteita.

Naisellisesta tyylistään tunnettu Jackpot ja mutkatonta miesten pukeutumista palveleva Cottonfield olivat aiemmin vahvasti edustettuina suomalaisten tavaratalojen ja erikoisliikkeiden valikoimissa. Merkit ovat olleet muutaman vuoden poissa Suomen markkinoilta.

– On ilo ja kunnia esitellä Jackpot ja Cottonfield uudestaan suomalaisille. Vaatteet ovat laadukkaita, selkeitä ja helposti yhdisteltävissä. Ne kestävät sekä aikaa että ahkeraa käyttöä, toteaa valikoimajohtaja Päivi Hole SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksesta.

Muoti kuuluu kaikille

Prisman jatkuvasti uudistuva pukeutumisen valikoima tähtää siihen, että käytettävissä olevasta ajasta ja rahasta riippumatta mahdollisimman monella on mahdollisuus toimivien työ- ja vapaa-ajanvaatteiden hankkimiseen.

– Tämä on muodin demokratisoimista. Asiakkaidemme on saatava ajanmukaisia ja laadukkaita vaatteita kilpailukykyiseen hintaan. Kaikilla on oikeus osallistua keskusteluun muodista. Kuuntelemme herkällä korvalla asiakkaidemme tarpeita ja mieltymyksiä, kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu linjaa.

Jackpotin ja Cottonfieldin tulo yksinmyyntioikeudella Prismoihin on osa ketjun viime syksynä startannutta valikoimauudistusta. Syyskuussa Prismoihin saapuneiden amerikkalaisten urheilu- ja katumuotimerkkien Starterin, Danskinin ja Cheetahin suosio on ylittänyt kaikki odotukset.

– Ruoan ja käyttötavaroiden saaminen edullisesti saman katon alta helpottaa paineistettua arkea. Aukioloaikojen pidentäminen kasvattaa Prisman merkitystä pukeutumisen ostopaikkana entisestään, Alarotu ennakoi.

Tyyli tulee nyt Tanskasta

Kööpenhamina on Pohjoismaiden muotipääkaupunki. Menestyneiden suunnittelijoiden, messujen ja muotiviikkojen ansiosta siitä puhutaan yhtenä Euroopan viidestä muodin mekasta.

Tanskalaisen muodin avainsanoja ovat ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus. Kestävän kehityksen arvot näkyvät etenkin Jackpotin aikaa kestävässä klassisessa suunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa. Mallistossa on muun muassa luomupuuvillasta ja pellavasta valmistettuja vaatteita.

Prisman With love from Denmark -kampanjakasvoksi saatiin muun muassa Vallan linnaketta, Game of Thronesia ja Netflix-uutuus Vinyliä tähdittänyt tanskalainen näyttelijätär Birgitte Hjort Soerensen.
 

Kuva: Lauri Mannermaa