Prisma Virsuleski avaa Vilnassa


23.04.2014

SOK:n tytäryhtiö UAB Prisma Liettua avaa uuden Prisman 24. huhtikuuta Vilnassa. Prisma sijaitsee uudessa vähittäiskaupan käyttöön rakennetussa liikekeskuksessa osoitteessa Virsiliskiu skg. 28 Vilna.

Prisma Virsuleskin myyntipinta-ala on 6 053 neliömetriä ja Prisman lisäksi keskukseen tulee tilat etumyymälöille.  Asiakaspysäköintiä varten on pihalla tilaa 120 ajoneuvolle ja kellaripysäköinnissä 330 autopaikkaa, joten pysäköintipaikkoja on yhteensä 450.

Uuden Prisman valikoimissa on yli 60 000 tuotetta ja yksikkö työllistää n. 100 henkeä. Prisman kilpailuetuja ovat hyvien ja laadukkaiden tuoretavaroiden lisäksi edullinen hintataso, laaja valikoima ja ostamisen helppous.

Prisma Virsuleski sijaitsee isojen asumalähiöiden keskiössä ja niiden yhteenlaskettu asukasmäärä on yli 80 000. Tämän lisäksi viereen rakennetaan uusi läntinen kehätie, joka on jo valmiina Virsulekseen asti ja sen viimeinen osuus toteutetaan vuonna 2017, jolloin kehätien kautta saadaan yhteys Riika-tiehen.

Kanta-asiakaskorttien lukumäärä on Liettuassa yhteensä yli 165 000.

Kohteen rakennuttamisesta on vastannut YIT:n paikallinen tytäryhtiö YIT-Kausta Lt. UAB-Prisma Liettualla on Prisma-yksiköitä yhteensä neljä, joista kaksi Vilnassa ja kaksi Kaunasissa.