Prisman uudessa Rossossa pizzauuni lämpiää puulla


26.05.2014

Prisman uudessa Rossossa pizzauuni lämpiää puulla

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) jatkaa Kauppakeskus Prisman kehittämistä. Kauppakeskuksessa avautuu maanantaina 26.5. täysin uusi Rosso-ravintola. Ristorante Rosso on italialainen perheravintola.

  • Meillä on käytössä puulla lämmitettävä pizzauuni, joka näkyy myös asiakastiloihin. Tämä on ensimmäinen laatuaan Joensuun leveysasteella. Lisäksi tässä uudessa ravintolassa kokeilemme kimppapöytää, johon yksinruokailijat voivat yhdessä istua, PKO:n matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari sanoo.

 

Rosso on ollut Suomen suosituin italialainen perheravintola jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Joensuuhun ensimmäinen Rosso avattiin vuonna 1985. Joensuun yksikkö on valittu vuosina 2005 ja 2008 Vuoden Rossoksi. Kauppakeskus Prismassa toimiva yksikkö on siis Joensuun toinen Rosso-ravintola. Prisman ravintolamaailman ravintolapäälliköksi on nimitetty Tero Turunen. Hän vastaa kauppakeskuksessa toimivien Rosson, Hesburgerin, Presson ja Buffan toiminnoista.

 

Kaikki 38 Suomen Rosso ravintolaa ovat uudistaneet pizzalistansa ja hivuttaneet makumaailmaa yhä lähemmäs Italiaa silti huomioiden lännen ja idän nousevat maut.

– Makumaailmaa lähdettiin laajentamaan, jotta voimme tarjota asiakkaille heidän suosimiaan vivahteita, klassikoita unohtamatta. Listalle tuotiin täysin uusia makuja ja nostettiin takaisin myös vanhoja tuttuja. Aasiasta esimerkiksi toimme listallemme tandoorikanaa, Turkista kebablihaa ja Kreikasta fetajuustoa, Hautasaari sanoo.

 

Tarjotakseen asiakkaalle parhaan makuelämyksen Rosso julkaisee täydellisen pizzan kaavan ja tarvittaessa auttaa asiakkaita raaka-aineiden yhdistelemisessä.

– Ajatuksena on kertoa ihmisille, mistä raaka-aineista muodostuu täydellinen ja harmoninen pizza. Tuotekehitysryhmä on määritellyt suositeltavia makuyhdistelmiä, jatkaa Hautasaari.

Kauppakeskus Prismaa on uudistettu viime ja tänä vuonna merkittävästi, mikä on lisännyt sen kävijämääriä. Huhtikuussa 2013 avattiin täyden palvelun rautakauppa Rauta-Prisma. Kauppakeskus Prisman laajennusosan avajaisia vietettiin marraskuussa 2013, jolloin kiinteistössä avasi ovensa useita uusia liikkeitä: Esprit, DNA Kauppa, Punnitse ja Säästä sekä Nanso.

Lisätietoja: PKO, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja
Mikko Hautasaari, p. 050 388 3118