Prisman verkkokaupan myymälänouto kolahti suomalaisiin – ostoksista jopa puolet noudetaan, on kyse sitten kahvinkeittimestä, trangiasta tai grillistä


10.07.2024

Myymälänouto on vyörynyt Prismoihin viimeisen vuoden aikana ja muuttanut monen verkkokaupassa shoppailevan ostokäyttäytymistä. Tänä keväänä ja kesänä myymälänoudon kautta on tilattu erityisesti pieniä kodinkoneita sekä retkeilytarvikkeita. Tuotteet kerätään vähintään kahdessa tunnissa, ennätys on 8 minuuttia. 

Myymälänoutotilauksia tulee runsaasti erityisesti isoihin tai kaupunkia lähellä oleviin Prisma-myymälöihin, kuten Prisma Joensuuhun.

”Myymälänouto on saavuttanut suuren suosion myös meillä Prisma Joensuussa. Aloitimme myymälänoudon vuoden 2023 marraskuussa ja kaikista PKO:n alueella tehdyistä prisma.fi verkko-ostoksista myymälänoudon osuus on lähes puolet”, kertoo Prisma Joensuun Prismajohtaja Olli Kontiainen.

Luvattu tilauksen toimitusaika lokerikkoon on kaksi tuntia. Lupaus on pitänyt ja kaikkien toimipisteiden keräysajan keskiarvo on alle 2 tuntia, vaikka tilauksissa on mukana myös esimerkiksi pyöriä, joiden keräysaikalupaus on pyörän kasaustyön vuoksi 72 tuntia.

Innokkaat hakevat ostoksensa ensimmäisen tunnin aikana

Jos Prismojen rautaiset ammattilaiset ovat nopeita, niin ovat asiakkaatkin arjessaan sukkelia. Lähes viidesosa tilauksista haetaan tunnin sisällä. Myyntidata paljastaa, että suosituin ostospäivä verkkokaupassa on sunnuntai ja vauhtia riittää myös keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin.

”Myymälänoudon kautta tilataan tuotteita laidasta laitaan. Suosituimpia tuotteita meillä ovat pienet kodinkoneet, retkeilytarvikkeet, lelut ja lastenvaatteet sekä etenkin kesällä grillit ja grillaustarvikkeet”, Kontiainen täydentää.

 

Tutustu Prisman verkkokauppaan >>