Ravintola VENN tuo hauskoja elämyksiä Joensuun kauppahalliin


25.05.2023

Kuvassa ravintolapäällikkö Sanna Cortés

Uusi Kauppahalli Joensuu avaa ovensa kesäkuun lopulla ja tuo mukanaan monipuolisen ravintolatarjonnan.

Yksi uusista ravintoloista on VENN, joka on suunnattu sosiaalisesti aktiivisille ihmisille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta rennossa ja viihtyisässä ympäristössä. VENN tulee olemaan yksi uuden kauppahallin helmistä. Kun kauppahallin ovet avautuvat, VENNistä tulee tulvimaan päivittäin vilkasta puheensorinaa sekä hersyvää naurua!

VENNin valikoimista löytyy herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Vaikka pääpaino juomavalikoimassa onkin viineissä, VENN ei ole mikään perinteinen viinibaari. Ravintolassa on rento ja lämminhenkinen ilmapiiri, jossa henkilökunta toivottaa jokaisen tervetulleeksi kuin vanhan ystävän, ja suosittelee juuri päiväsi tunnelmaan sopivaa juotavaa. Sijaintinsa ansiosta VENN Ravintola on helppo piipahtaa ostosreissun tai työpäivän lomassa, tai viettää siellä vaikka koko ilta ystävien kanssa.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta vakuuttaa, että VENN on avoin kaikille, eikä kynnys ole liian korkea.

– Meillä on rento ilmapiiri, ja henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan juoman ja ruoan. Tule rohkeasti tutustumaan joensuulaisten uuteen kohtauspaikkaan. Sekä tietysti uuteen ja upeaan kauppahalliin!

– VENNin oman avajaisviikon aikana ravintolassa tulee olemaan hauskoja tapahtumia, etuja ja tarjouksia, joista kerromme lisää myöhemmin, Pohjoranta paljastaa.

Ravintolasta saa myös ruokaa, ei kuitenkaan perinteiseen alku-, pää- ja jälkiruokatyyliin. Ruokalistan annokset on suunniteltu helposti jaettaviksi ystävien kesken, ja herkkunälkään helpotusta tuo irtokarkkipiste, josta asiakas saa itse valita omat lempi-irtokarkkinsa.

– Uskon myös huikean popcornbaarin saavuttavan suuren suosion kaupunkilaisten parissa, Pohjoranta jatkaa.

VENN Ravintolan visuaaliseen ilmeeseen kuuluvat piirretyt meemihahmot, kuten ihastuttava Irma Yksisarvinen, jotka on tuotu mukaan sisustukseen näyttävin ja hauskoin seinämaalauksin. Meemit ovat myös vahvasti mukana kaikessa markkinointiviestinnässä. Pohjorannan mukaan VENNissä hauskinta on sen piirretyt meemihahmot yhdistettynä rentoon tunnelmaan. Myös joensuulaisille tutut Kosiosusi sekä Morshukka ovat löytäneet tiensä VENNiin piirroshahmojen merkeissä!

Sanna Cortés on nimitetty VENNin ravintolapäälliköksi. Sanna on toiminut PKO:ssa lukuisissa tehtävissä jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on työskennellyt mm. vuoropäällikkönä Las Palmasissa ja Jokilaiva Romeolla sekä yöportierina Original Sokos Hotel Kimmelissä sekä Vaakunassa. Juomaravintolakokemusta Sanna on kerryttänyt aina aurinkorantojen all inclusive cocktailbaareista teinidisco Tempoon. Viimeisimpänä hän on toiminut ravintolapäällikkönä Vispiläkaupassa ja Kolumbuksessa.

 

VENN on iloinen osa uutta kauppahallia ja tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia makuelämyksiä ja rentoa tunnelmaa.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kauppahalliin ja nauttimaan VENN Ravintolan tarjoamista makuelämyksistä! Pysy mukana VENNin pyörteissä ottamalla seurantaan ravintolan Facebook- sekä Instagram-sivut @vennjoensuu

 

Lisätietoja: Ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, puh. 010 762 3585, outi.pohjoranta@sok.fi