Romeolla seilataan vapusta alkaen mm. karaoken ja maan kuulujen iskelmäartistien tahtiin


27.04.2021

Vappuaatosta alkaen kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, jossa ravintolalaiva Romeo palvelee asiakkaita perjantaista 30. huhtikuuta lähtien. Upean Pielisjokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Lisäksi Romeolla on vielä viime kesästäkin entisestään laajentunut tapahtumatarjonta. Iltakohtaisesti vaihtuva ohjelmatarjonta palvelee asiakkaita läpi kesän.

Torstaisin vietetään Retrotorstaita Las Palmasilta tuttujen retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta eli katukaraokea sekä juomalistan juomat suoraan etelän auringon alta, eivätkä hinnat todellakaan pilaa lomafiilistä.  Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmä-tähdet viime kesältä tutulla konseptilla! Esiintymässä ovat mm. Cat Cat, Tauski, Meiju Suvas ja lukuisia muita artisteja. Sunnuntaina voit antautua MayDayn vietäväksi kun mm. Syö Niin Paljon kuin jaksat- pizzabuffa ja kesäiset sangriakannut ovat ulottuvillasi pilkkahintaan.

– Ohjelmassa uutta ovat myös kuukausittaiset teema-illat: maanantaisin Cubana-iltoja lattareiden ystäville ja tiistaisin aurinkokannella on Uumen-viinijoogaa, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta sanoo.

Aurinkoiseen jokirantaan ankkuroitu viihtyisä Romeo-ravintolalaiva on toukokuussa avoinna säävarauksella perjantaisin ja lauantaisin kello 12– 23. Juhannuksesta eteenpäin Romeo on avoinna joka arkipäivä kello 12–23, ja viikonloppuisin vielä pidempään.

Tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet mahdollistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisen asioinnin ja työskentelyn ravintolalaivassa. Romeossa on yhteensä 280 asiakaspaikkaa, joista terassilla 220 ja ruumassa normaalioloissa 60.

– Romeolla on töissä Las Palmas -ravintolan ja Kimmelin Yön henkilökuntaa, joten rennon letkeä tunnelma on Romeolla taattu. Halukkailla on mahdollisuus vuokrata Romeon tiloja myös yksityiskäyttöön, kuten vaikkapa Ruuman itsepalvelukaraoken, Pohjoranta sanoo.

Laura Hämäläinen kesäksi ravintolalaiva Romeon ravintolapäälliköksi
Laura Hämäläinen on nimitetty ravintolalaiva Romeon ravintolapäälliköksi kesän ajaksi
1.4. – 30.9.2021 Laura on viimeisimmäksi työskennellyt Kimmelin iltaravintolassa apulaisravintolapäällikkönä ja sitä ennen Viihderavintola Las Palmasissa vuoropäällikkönä.
Sanna Cortes on valittu ravintolalaiva Romeon määräaikaiseksi vuoropäälliköksi
1.6. – 9.9.2021. Viimeisimpänä Sanna on työskennellyt hotelli Kimmelissä ja Vaakunassa yöportieerina. Sannalla on pitkä kokemus työskentelystä ravintola-alalla, hän on mm. loihtinut drinkkejä useissa PKO:n ravintoloissa. Ammatiltaan Sanna on baarimestari.

Lisätietoja: PKO, iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, puh. 010 762 3585