Romeon kesässä tähtiesiintyjiä


15.06.2021

Jokilaiva Romeo palvelee asiakkaita Joensuussa joenrannassa aina syyskuun puolelle päivittäin, säävarauksella. Upean Pielisjokimaiseman lisäksi laivalla voi nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Lisäksi Romeolla on entisestään laajentunut tapahtumatarjonta.

Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmätähdet, viime kesältä tutulla konseptilla! Ensimmäisenä estradille nousee Meiju Suvas 19.6.

19.6. Meiju Suvas                                    24.7. Anneli Mattila

26.-27.6. YSÄRIJUSSI                           28.7. Jouni&Oscu

3.7. CatCat                                                31.7. Mikko Mäkeläinen

7.7. Jaysing Rhythm                               7.8. Marita Taavitsainen

10.7. Tauski                                              14.8. Tony Montana

14.7. Pate Friman                                    21.8. Annika Eklund

17.7. Pasi Vainionperä                            28.8. Sani

21.7. Isto Hiltunen                                   Tähti-illoissa showtime on aina kello 19.30.

Torstaisin vietetään Retrotorstaita Las Palmasilta tuttujen retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta eli katukaraokea sekä juomalistan juomat suoraan etelän auringon alta, eivätkä hinnat todellakaan pilaa lomafiilistä.  Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmätähdet viime kesältä tutulla konseptilla! Esiintymässä ovat mm. Cat Cat, Tauski, Meiju Suvas ja lukuisia muita artisteja. Sunnuntaina voit antautua MayDayn vietäväksi kun mm. Syö Niin Paljon kuin jaksat- pizzabuffa ja kesäiset sangriakannut ovat ulottuvillasi pilkkahintaan.

– Tänä vuonna Romeo tarjoaa estradin myös entistä useammalle paikalliselle artistille kun ”Omilta kyliltä kajahtaa keskiviikot ” starttaa heinäkuun alusta- Juliana Vehviläisen luotsaaman Jaysing Rhythm duon tahtiin, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta sanoo.Viime vuodesta uusi juttu on myös Romeon synttäripaketti, jossa vietät rennon kesäpäivän pannupizzan, sangrian ja karaoken tahtiin, omalla porukalla varaamalla jonkun aurinkokansista tai ruuman yksityiskäyttöön.

Lisätietoja: PKO, iltaravintoloiden ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta, puh. 010 762 3585.