Rosso uudistuu remontissa, mutta ensin vietetään retroviikkoja


29.12.2023

Joensuun keskustassa sijaitseva Rosso suljetaan remontin vuoksi maanantaina 8.1.2024. Noin viisi viikkoa kestävän remontin aikana ravintola uudistuu täysin. Remontin aikana Rositasta eli vanhasta Vispiläkaupasta saa Rosson pizzoja ja valikoituja grilliannoksia arki-iltaisin kello 17-22 sekä lauantaisin kello 12-22. Rositaan sisäänkäynti tapahtuu Torikadun puoleisesta ovesta.

”Uudessa Rossossa panostetaan lapsiperheiden viihtyvyyteen ja ravintolaan tulee muun muassa iso leikkipaikka ja pallomeri. Modernisoimme Rosson vastaamaan asiakkaidemme odotuksia unohtamatta kuitenkaan sitä missä olemme aina olleet hyviä eli ensiluokkainen palvelu, laadukas ruoka ja viihtyisä miljöö”, lupaa ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta.

Rosson ruokalistalla on aina ollut ja tulee myös jatkossa olemaan asiakkaiden rakastamat pizzat, pastat, grilliannokset sekä herkulliset alku- ja jälkiruoat.

Retroviikoilla makumuistoja monelta vuosikymmeneltä

Rosso-ketju on tarjonnut välimerellisiä makuja Suomessa jo vuodesta 1978 lähtien. Joensuuhun Rosso avattiin vuonna 1985. Alusta pitäen on Rosso merkinnyt yhdessä syömistä, mukavaa puheensorinaa ja herkullisia makuja. Monella onkin ensimmäiset ravintola- ja pitsamuistot juuri Rossosta.

”Remonttiin eli sunnuntaihin 7.1.2024 saakka vietämme Joensuun Rossossa retroviikkoja. Silloin listalla on vanhoja herkkuja vuosien varrelta kuten konjakkihärkä ja monien asiakkaidemme kaiholla muistelemat pannupizzat Sienna ja BBQ Chicken. Nyt jos koskaan kannattaa tulla verestämään makumuistoja”, kehottaa Outi Pohjoranta.