Ruuan verkkokauppa avautuu Outokummussa, Kiteellä ja Lieksassa


22.06.2020

Ruuan verkkokauppa avautuu Outokummussa, Kiteellä ja Lieksassa

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa avaa ruuan verkkokaupan 22.6.2020 S-market Outokummussa, Kiteellä ja Lieksassa. Joensuun Prismassa vastaava ruuan verkkokauppa on ollut toiminnassa viime vuoden joulukuusta alkaen.

 

Toimintamalli maakunnan marketien verkkokaupassa on sama kuin Prismassa eli asiakas menee ensin www.foodie.fi -sivulle ja valitsee myymälän, josta haluaa tehdä tilauksen. Sen jälkeen asiakas valitsee noutoajan tilaukselleen, tekee tilauksen myymälän valikoimasta ja maksaa sen etukäteen. Myymälän noutopisteelle saapuessaan asiakas soittaa myymälään, josta ostokset tuodaan asiakkaalle autoon. Noutopisteessä on kyltti, jossa on kerrottu toimintaohjeet ja myymälän puhelinnumero.

 

Noutopistetilaus tehdään viimeistään edellisenä iltana klo 24 mennessä ja aikaisintaan seitsemän vuorokautta ennen tilauksen noutamista. Myös maksu tapahtuu verkkokaupassa. PKO:n omistajat saavat Bonusta jopa 5 prosenttia sekä noutopisteostoistaan että keräilymaksusta. Kun tilaus on tehty asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen ja keräilyn jälkeen myös toimitusvahvistuksen. Verkkokaupassa ruoan keräilymaksu on S-Etukortilla 9,90 euroa ja ilman S-Etukorttia 16,90 euroa. PKO:n noutopistepalvelussa ei voi ostaa ikärajavalvottuja tuotteita, kuten tupakka- ja alkoholituotteita, eikä osaa käyttötavara- ja irtomyyntituotteista.

 

  • Ruuan verkkokauppa avataan Joensuun ulkopuolella nyt kolmella paikkakunnalla, joista kerätään kokemuksia. Päätös verkkokaupan laajentamisesta muualle maakuntaan tehdään sitten saatujen kokemusten pohjalta, kertoo PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen.

 

Muille Joensuun seudun ulkopuolisille kunnille sekä Rautavaaran kunnalle PKO tarjoaa edelleen  toimintamallin, joka mahdollistaa sekä ruuan etukäteistilauksen että laskutustiliasioinnon. Tarvittaessa myymälä tilaa tuotteille myös kuljetuksen, jonka asiakas maksaa suoraan kuljetusliikkeelle. Tilaaminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostilla suoraan ko. myymälästä.

Lisätietoja: PKO, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen, p. 010 762 2035