S-Cardilla edullisemmin Musiikkimuseo Fameen


25.10.2019

Helsingin Pasilassa Mall of Triplan kauppakeskuksessa sijaitseva Musiikkimuseo Finnish Music Hall of Fame esittelee täysin uniikilla tavalla suomalaista musiikkia aina 1800-luvun lopulta tähän päivään.

Musiikkimuseo Fame nostaa suomalaisen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä – laulajia, soittajia, yhtyeitä, orkestereita, kapellimestareita, sanoittajia ja säveltäjiä sekä kaikkia muita suomalaisen musiikin uranuurtajia. Suomalaiset teknologiset innovaatiot muokkaavat museokäynnistä uudenlaisen nostalgisen elämyksen, johon liittyy runsaasti interaktiivisia osioita. Museovieras voi halutessaan muun muassa laulaa, tanssia ja fanittaa. Virtuaalisuus vie kävijän musiikin maailmaan Suomen tunnetuimmille esiintymislavoille ja myös yllätyksellisiin ympäristöihin. Useita kertoja vuodessa vaihtuvat näyttelyt ja muiltakin osin uudistuva ja täydentyvä sisältö takaavat sen, että Musiikkimuseo Fame tarjoaa aina uutta myös aiemmin museossa vierailleille suomalaisen musiikin ystäville.

S-Card-asiakkaana pääset nyt Musiikkimuseo Fameen etuhintaan. Saat 20 % alennuksen pääsylipusta (norm. hinta 25 €). Edun saat näyttämällä voimassaolevaa S-Card-jäsentunnistetta lipun oston yhteydessä museon lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen ja voimassa kaikille S-Card-asiakkaille.

 

LUE LISÄÄ MUSIIKKIMUSEO FAMESTA