S-Kukka monipuolistaa Prisman viherkasvitarjontaa ja Hautauspalvelu Rimpiläiselle uusi toimipiste Prismalle


19.04.2023

Kuvassa Anne Westman ja Mari Tuovinen

Toukokuun alussa S-Kukka siirtyy osaksi Prismaa monipuolistaen sen kukka- ja viherkasvitarjontaa

Uusi entistä runsaampi ja houkuttelevampi Prisman kukka- ja viherkasviosasto levittäytyy S-parturi-kampaamon puoleisen sisäänkäynnin läheisyyteen. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) S-Kukka on aiemmin toiminut Kauppakeskus Prismassa omassa liiketilassaan.

– Kun S-Kukka siirtyy täydentämään Prisman nykyistä kukka- ja viherkasvitarjontaa, pystymme jatkossa tarjoamaan ratkaisuja, inspiraatioita ja apua kaikkiin juhliin sekä arjen erityisin hetkiin viikon jokaisena päivänä. Monipuolinen valikoimamme sisältää leikkokukat, taidokkaasti sidotut kukkakimput ja -asetelmat sekä erilaiset viherkasvit. Sidontatiskillä ammattilaisemme tekevät toiveidesi mukaiset käsin sidotut kukkakimput arkisin kello 10–18 ja lauantaisin kello 9–15. Käsityönä tehdyt ja valmiiksi sidotut kukkakimput voi napata mukaan itselle sopivana ajankohtana helposti Prisman laajoina aukioloaikoina myös sunnuntaisin, PKO:n kehitysjohtaja Saija Viiliäinen sanoo.

S-Kukka aloitti toimintansa 2011. Vuoden 2019 loppuun asti tilat olivat Siihtalassa ABC Siihtalaa vastapäätä. Vuodesta 2020 lähtien S-Kukan ja PKO Hautauspalvelun palvelut ovat olleet tarjolla kauppakeskus Prismassa osoitteessa Voimatie 2.

 

Hautauspalvelu Rimpiläiselle uusi toimipiste Prismalle

Samassa yhteydessä kun S-Kukka toukokuussa siirtyy monipuolistamaan Prisman tarjontaa, PKO:n oma hautaustoiminta päättyy. Hautauspalveluja saa kuitenkin jatkossakin Voimatieltä Kauppakeskus Prismasta kun PKO ja Hautauspalvelu Rimpiläinen syventävät yhteistyötä.

– Vuodesta 1994 hautauspalvelualalla toiminut Rimpiläisen perheyritys auttaa jatkossa asiakkaitamme hautausjärjestelyissä PKO hautauspalvelulta tutuissa tiloissa kauppakeskus Prismassa. Yhteistyön tiivistäminen paikallisen yrityksen kanssa mahdollistaa asiakasomistajillemme entistä laajemmat palvelut myös Kontiolahdella ja Enon pitäjän alueella. Asiakasomistajat saavat Bonusta Hautauspalvelu Rimpiläiseltä ostamistaan arkuista, uurnista, kukkatilauksista ja hautakivistä, kehitysjohtaja Viiliäinen sanoo.

– Olemme innoissamme yhteistyön syventämisestä PKO:n kanssa. Uudet vuokratilat mahdollistavat meille toiminnan laajentamisen Kauppakeskus Prismaan. Toimitilat on suunniteltu niin, että asioinnille löytyvät aina rauhalliset ja yksityisyyden turvaavat tilat. Tiloihin pääsee sekä Prisman kauppakäytävältä, että suoraan erillisestä ulko-ovesta. Parkkipaikat löytyvät läheltä sisäänkäyntiä. Perheyrityksenä tavoitteemme on jatkossakin tarjota luotettavaa ja laadukasta palvelua nykyistäkin laajemmin lähikuntiin ja koko Pohjois-Karjalaan, yrittäjä Valtteri Rimpiläinen sanoo.

Yhteistyökumppanuuden syventäminen oli molemmille osapuolille luonnollinen valinta, sillä vuodesta 2018 lähtien Hautauspalvelu Rimpiläinen on huolehtinut PKO Hautauspalvelun vainajan kuljetuksista ja saattoajoista. Nyt PKO:n hautaustoiminnan päättyessä Hautauspalvelu Rimpiläinen laajentaa siis toimintaansa ja avaa Prismaan täysin uuden toimipaikan. Uuden toimipaikan lisäksi myös Hautauspalvelu Rimpiläisen aiemmat toimipaikat Kontiolahdella ja Enossa tarjoavat kuolinpesän asioiden hoidon ja perukirjapalvelun, hautauspalvelun sekä kukkakaupan palveluita.

Lisätietoja: Hautauspalvelu Rimpiläinen, yrittäjä Valtteri Rimpiläinen, p. 044 2936 936
PKO, kehitysjohtaja Saija Viiliäinen, p. 040 868 9849

 

Valtteri RimpiläinenValtteri Rimpiläinen