S-market Juuka avautuu perjantaina 20.8. klo 06


17.08.2021

ABC Juuka avautuu alustavan aikataulun mukaan maanantaina 6.9.

Tulipalon vuoksi suljettuna ollut S-market Juuka avautuu perjantaina 20.8. klo 06 ja palvelee tämän jälkeen tavanomaisin aukioloajoin ma–la 06–22 ja su 08–22. Samoissa liiketiloissa toimivaa ABC:tä ei valitettavasti voida avata samassa aikataulussa S-marketin kanssa, koska liikennemyymälän tilat vaativat S-marketin tiloja mittavampia korjaustöitä. ABC avataan alustavan aikataulun mukaan maanantaina 6.9., mutta päivämäärä voi vielä muuttua korjaustöiden edetessä. Tulipalon vuoksi ABC:n tiloista joudutaan mm. vaihtamaan lattioita, korjaamaan julkisivun ikkunoita sekä tulikaappia minkä lisäksi maalataan sisätilojen katot ja seinäpinnat.
Tulipalo ei vaurioittanut polttonesteen jakelukenttää, joten polttonesteen jakelu toimii täysin normaalisti.
Juuan ABC:n kahviotiloissa syttyi tulipalo 13.8.perjantaiyönä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta automaattihälytyksenä puoli yhden aikaan yöllä.

Ensihoitoyksikkö teki alkusammutuksen, ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle tuli saatiin talttumaan nopeasti. Palo oli saanut alkunsa kahvion tiloissa, ja syyksi pelastuslaitos epäilee sähkövikaa. Huoltoasema ja S-market olivat kiinni palon syttyessä.

Tuli teki tuhojaan ABC-liikennemyymälän kahviossa, minkä lisäksi myös S-marketin puolelle tuli savuvahinkoja.

– S-marketin ja ABC:n palvelut ovat erittäin kysyttyjä ja tarpeellisia niin alueen asukkaille kuin matkailijoillekin. Pahoittelemme tulipalon aiheuttamaa palvelukatkosta ja siitä aiheutuvaa haittaa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen sanoo.

– Kaikki korjaustyöt tehdään niin nopeasti kuin se hyvää rakennustapaa noudattaen on mahdollista. Kun ABC Juuka saadaan korjaustöiden jälkeen avattua, se palvelee jälleen normaalein aukioloajoin eli maanantaista lauantaihin kello 06– 22 ja sunnuntaisin kello 08– 22, ABC-toimialajohtaja Raija Rantanen sanoo.

 

Lisätietoja: S-market, PKO, toimialajohtaja vähittäiskauppa, Henrik Härkönen, p. 010 762 2035
ABC-liikennemyymälä, PKO, toimialajohtaja ABC, Raija Rantanen, p. 010 762 2013