S-market Juuka on avattu jälleen 20.8.2021


20.08.2021

Tulipalon vuoksi suljettuna ollut S-market Juuka on avattu tänään perjantaina 20.8. klo 06. S-market palvelee tavanomaisin aukioloajoin ma–la 06–22 ja su 08–22.
 
Postin palvelut ovat olleet myymälän sulkeutumisen ajan K-Market Pielisherkussa sekä Kolinportilla. Matkahuollon palvelut ovat verkkokaupan osalta K-Market Pielisherkussa. Matkahuollon linja-autorahti eli ns. bussipaketit on voinut noutaa Nurmeksen ABC-liikenneasemalta. Toistaiseksi tämä järjestely jatkuu. Postin palvelut palaavat S-Market Juukaan, kun postin käsittelyssä tarvittavien laitteiden vahingot on kartoitettu ja laitteisto korjattu tai uusittu.
 
Samoissa liiketiloissa toimivaa ABC:tä ei valitettavasti voida avata samassa aikataulussa S-marketin kanssa, koska liikennemyymälän tilat vaativat S-marketin tiloja mittavampia korjaustöitä. ABC avataan alustavan aikataulun mukaan maanantaina 6.9., mutta päivämäärä voi vielä muuttua korjaustöiden edetessä.
 
Tulipalo ei vaurioittanut polttonesteen jakelukenttää, joten polttonesteen jakelu toimii täysin normaalisti.
 
Juuan ABC:n kahviotiloissa syttyi tulipalo 13.8.perjantaiyönä. Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta automaattihälytyksenä puoli yhden aikaan yöllä. Ensihoitoyksikkö teki alkusammutuksen, ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle tuli saatiin talttumaan nopeasti. Palo oli saanut alkunsa kahvion tiloissa, ja syyksi pelastuslaitos epäilee sähkövikaa. Huoltoasema ja S-market olivat kiinni palon syttyessä. Tuli teki tuhojaan ABC-liikennemyymälän kahviossa, minkä lisäksi myös S-marketin puolelle tuli savuvahinkoja, jotka on nyt korjattu.
 
Lisätietoja: S-market, PKO, toimialajohtaja vähittäiskauppa, Henrik Härkönen, p. 010 762 2035
ABC-liikennemyymälä, PKO, toimialajohtaja ABC, Raija Rantanen, p. 010 762 2013