S-parturi-kampaamo Lieksa on avattu 23.10.2013


24.10.2013

Parturi-kampaamopalvelujen tarjonta laajenee Lieksassa kun S-parturi-kampaamo Lieksa avasi ovensa keskiviikkona 23.10.

Lieksaan uusia parturi-kampaamopalveluja

 

Parturi-kampaamopalvelujen tarjonta laajenee Lieksassa kun S-parturi-kampaamo Lieksa avasi ovensa keskiviikkona 23.10.  Lieksan S-marketin kiinteistössä sijaitseva yksikkö on Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) kolmas parturi-kampaamo. Prisman ja Sokoksen parturi-kampaamot ovat Joensuussa, joten nyt avautuu ensimmäinen Joensuun ulkopuolinen yksikkö.

  • Aiemmista yksiköistä saatujen hyvien kokemusten ja asiakasomistajilta tulleiden toiveiden mukaisesti päätimme laajentaa toimintaa Lieksaan. Näin marketin yhteydessä oleva palveluvalikoima paranee entisestään sillä tarjolla ovat myös veikkaus-, pankki- ja postipalvelut, PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka sanoo.

 

Parturi-kampaamon avaamisen jälkeen rakennustyöt kiinteistössä jatkuvat. Lieksan S-marketin kalusto- ja miljööremontti on valmis marraskuun aikana.

Pellikan mukaan Lieksan S-parturi-kampaamon menestys sekä asiakasomistajien odotukset ja palautteet ratkaisevat sen avaako PKO myös muualle maakuntaan uusia parturi-kampaamoja.  Joensuussa asiakasomistajat ovat ottaneet Prisman parturi-kampaamon pitkät aukioloajat erittäin hyvin vastaan. S-parturi-kampaamo Lieksan toiminnasta vastaava myyntipäällikkö Mari Karhu uskoo tavanomaista pidempien aukioloaikojen olevan kilpailuvaltti myös Lieksassa.

  • Olemme auki maanantaista perjantaihin kello 9-21, ja lauantaisin palvelemme kello 9-15. Meillä hiustenleikkuu onnistuu myös ilman ajanvarausta.

 

Uudessa parturi-kampaamossa on neljä asiakaspaikkaa, ja se tulee työllistämään viisi työntekijää. Muutama avoin työpaikka on vielä haettavana.

 

  • Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toiminnan laajeneminen Lieksassa kampaamo- ja parturitoiminnan puolelle osoittaa, että Lieksa koetaan entistä enemmän varteenotettavana palvelukaupunkina. Kyse on myös PKO:n muutoksesta katsoa asiakaskuntansa tarpeita yhä laajemmasta näkökulmasta. Uskon uuden toiminnan tuovan asiakkaita kuntaamme laajemmalta alueelta ja palvelevan myös matkailijoita. Työpaikat ovat aina tervetulleita, Lieksan kaupunginjohtaja Esko Lehto sanoo.

 

PKO:lla on Lieksassa laaja palvelutarjonta. Kaupunkialueella on parturi-kampaamon ja S-marketin lisäksi ravintola-, market- ja polttonesteen jakelupalveluita tarjoava
ABC-liikennemyymälä. Kolilla puolestaan on Sale-myymälä, Loma- ja Ukko-Kolin laskettelurinteet sekä Break Sokos Hotel ja Koli Relax Spa -kylpylä.

 

Lisätietoja: vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka, p. 010 762 2032 tai
myyntipäällikkö Mari Karhu, p. 010 762 2201

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 000 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.