S-parturi-kampaamo Prismasta kosmetologipalveluja


09.04.2014

S-parturi-kampaamo Prismasta kosmetologipalveluja

 

S-parturi-kampaamo Prisma Joensuu laajentaa tarjontaansa kosmetologi- ja urheiluhierojapalveluihin. Uusia palveluja varten on oma erillinen kauneushoitolahuone minkä lisäksi meikkauksia varten on oma rauhallinen tila. Kosmetologipalveluissa tarjolla on esimerkiksi niin erilaisia kasvo-, vartalo-, käsi- kuin jalkahoitojakin, meikkauksia sekä ripsien pidennyksiä ja värjäyksiä.

  • Toive uusista palveluista tuli parturi-kampaamon asiakkailtamme, jotka ovat kovasti toivoneet nykyistä laajempaa palvelutarjontaa. Meillä on henkilökunnassa jo valmiiksi kosmetologeja, ripsienpidennysten tekijöitä sekä urheiluhieroja, joten tämä on upea tilaisuus myös meidän työntekijöille. He pääsevät hyödyntämään laajaa osaamistaan parturi-kampaajan töiden lisäksi, myyntipäällikkö Mari Karhu sanoo.
     

Hoitolan tiloissa oleva kaksipaikkainen meikkauspiste mahdollistaa myös rauhallisen kaunistautumishetken esimerkiksi morsiamille kaasoineen tai vaikkapa kaveriporukoille.
 

  • Hoidot toteutamme Rosa Graf – hoitolatuotesarjalla, jonka korkeatasoisia ihonhoitotuotteita on myös laaja valikoima jälleenmyynnissä. Meikkauksissa käytämme laadukasta Grimas-sarjaa, joka on ammattimeikkaajien suosima merkki. Tuotteista on meillä perusvalikoima myynnissä, Karhu sanoo.

S-parturi-kampaamo Prisman kaikkiin palveluihin (parturi-kampaamo, rakennekynnet sekä kosmetologi- ja hierojapalvelut) voi varata ajan puhelinnumerosta 010 762 2202. Ajat ovat varattavissa jo nyt, ja palvelujen tarjonta alkaa maanantaina 14. huhtikuuta.

Lisätietoja: PKO, myyntipäällikkö Mari Karhu, p. 010 762 2201

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKOlla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 100 henkilöä. PKOlle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.