S-parturi-kampaamo Sokokseen lisää parturipaikkoja


23.10.2023

Vastauksena kasvaneeseen kysyntään S-parturi-kampaamo Sokokseen tehdään kaksi parturipaikkaa lisää. Noin viikon kestävät muutostyöt alkavat maanantaina 23.10.

– Kahden uuden parturipaikan myötä S-parturi-kampaamo Sokoksen asiakaspaikkamäärä on jatkossa 12. Uudet asiakaspaikat ovat nimenomaan parturipaikkoja eli tarkoitettu ensisijaisesti miesten hiustenleikkuuta sekä parranmuotoilua varten. Muutoksen myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan lisää leikkuu- sekä parranmuotoiluaikoja, joita meiltä on toivottu, S-parturi-kampaamoiden ryhmäpäällikkö Mari Karhu kertoo.

S-parturi-kampaamo Sokoksessa on anniskeluluvat ja sen tiloissa on voinut marraskuusta 2020 lähtien nauttia parturi-kampaamokäynnin yhteydessä mietoja alkoholijuomia joko yksin tai pienellä porukalla.

– Asiakasomistajat ovat toivoneet esimerkiksi pienille polttari-, synttäri- ja baby shower-porukoille mahdollisuutta kampaamopalveluihin yksityistilaisuutena, jossa myös anniskelu onnistuisi. Näihin tilasuuksiin voi yhdistää myös kauneushoitolan palveluita, S-parturi-kampaamo Sokoksen palvelupäällikkö Jaana Blom sanoo.

S-parturi-kampaamo Sokoksen tiloissa toimii S-kauneus, jossa koulutetut kosmetologit tekevät niin erilaisia kasvo-, käsi- kuin jalkahoitojakin sekä meikkauksia, ripsien kestotaivutuksia, ripsien pidennyksiä ja kulmien laminointeja.

S-parturi-kampaamo Sokoksen palvelujen ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa s-parturikampaamot.fi/ajanvaraus tai puhelinnumerosta 010 762 2202.

S-parturi-kampaamo Sokos on toiminut vuodesta 2015 alkaen. Vuonna 2016 Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) sai Joensuun kaupungin vammaisneuvoston myöntämän esteettömyyspalkinnon. Yksi palkinnon perusteista oli se, että S-parturi-kampaamo Sokos Joensuu oli Joensuun ensimmäinen ja ainoa esteettömäksi suunniteltu parturi-kampaamo. PKO:lla on neljä parturi-kampaamoa: Joensuussa S-parturi-kampaamo Sokos ja S-parturi-kampaamo Prisma sekä S-parturi-kampaamo Lieksa ja S-parturi-kampaamo Kitee. Lieksassa ja Kiteellä parturi-kampaamot toimivat samassa kiinteistössä kuin S-market.