S-parturi-kampaamo Sokoksesta myös kauneushoitolapalveluja


10.09.2021

Vastauksena kasvaneeseen kysyntään S-parturi-kampaamo Sokos laajentaa tarjontaansa kauneushoitolapalveluihin. Koulutetut kosmetologit tekevät niin erilaisia kasvo-, käsi- kuin jalkahoitojakin sekä meikkauksia, ripsien kestotaivutuksia, ripsien pidennyksiä ja kulmien laminointeja. S-parturi-kampaamo Sokos Joensuun nykyisiin tiloihin tehdään uusia palveluja varten oma erillinen ja rauhallinen kauneushoitolahuone S-kauneus Sokos.

– Toive uusista palveluista tuli parturi-kampaamon asiakasomistajiltamme, jotka ovat jo pidemmän aikaa kaivanneet nykyistä laajempaa palvelutarjontaa. Henkilökunnassamme on parturi-kampaajan koulutuksen lisäksi myös kosmetologiksi valmistuneita henkilöitä, joten tämä on heille upea tilaisuus työskennellä aiempaa monipuolisemmin, ryhmäpäällikkö Mari Karhu sanoo.

–  Hoidot toteutamme suomalaisen Ekopharman korkeatasoisilla ihonhoitotuotteilla, joita on sekä Prismalla että Sokoksella sijaitsevissa yksiköissämme myynnissä kotikäyttöön, kertoo Mari Karhu.

S-parturi-kampaamo Sokoksessa on voinut marraskuusta 2020 lähtien nauttia kampaamokäynnin yhteydessä mietoja alkoholijuomia joko yksin tai koronarajoitukset huomioon ottaen pienellä porukalla.

– Asiakasomistajat ovat toivoneet esimerkiksi pienille polttari-, synttäri- ja baby shower-porukoille mahdollisuutta kampaamopalveluihin yksityistilaisuutena, jossa myös anniskelu onnistuisi. Nämäkin toiveet on mahdollista toteuttaa ja näihin voi jatkossa yhdistää myös kauneushoitolan palveluita, S-parturi-kampaamo Sokoksen esimies Jenni Karttunen kertoo.

Uuden kauneushoitolatilan rakentaminen aloitetaan maanantaina 13. syyskuuta, ja alustavan arvion mukaan uudet tilat ovat käytettävissä viikolla 38 eli 20. syyskuuta alkavalla viikolla. S-parturi-kampaamo Sokoksessa tarjolla olevat kauneushoitolaopalvelut ovat varattavissa jo nyt internetissä osoitteessa https://s-parturikampaamot.fi/ajanvaraus tai puhelinnumerosta 010 762 2202.

S-parturi-kampaamo Sokos on toiminut nykyisessä laajuudessaan vuodesta 2015 alkaen. Vuonna 2016 PKO sai Joensuun kaupungin vammaisneuvoston myöntämän esteettömyyspalkinnon. Yksi palkinnon perusteista oli se, että S-parturi-kampaamo Sokos Joensuu oli Joensuun ensimmäinen ja ainoa esteettömäksi suunniteltu parturi-kampaamo. S-kauneuden hoitolapalvelut löytyvät myös S-parturi-kampaamo Prisman tiloista, jossa kauneushoitolatilat uudistettiin syksyllä 2019.

 

Lisätiedot: Tiina Tolvanen, palveluliiketoimintojen toimialajohtaja, p. 050 4686 686, tiina.tolvanen@sok.fi

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 13 kaupungin ja kunnan alueella Pohjois-Karjalassa ja Rautavaaralla. PKOlla on eri puolilla maakuntaa 126 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKOlle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.