S-ryhmä lanseeraa uusia FFP2-maskeja – hinta laskee entisestään


20.09.2021

S-ryhmä vastaa FFP2-maskien kasvavaan kysyntään uudella tuotteella, jossa yhdistyy kirurgisen maskin käyttömukavuus sekä FFP2-tason suojaus. Uudet maskit tulevat kaikkien S-ryhmän marketkaupan myymälöiden valikoimiin syyskuun aikana.

 

FFP2-maskien myynti on kolminkertaistunut S-ryhmän myymälöissä loppukesän aikana. Voimakkainta kysyntä on ollut pääkaupunkiseudulla. Oikein käytettynä FFP2-hengityssuojain suojaa käyttäjäänsä.

 

”Myyntidatasta on nähtävissä, että yhä useampi asiakkaamme valitsee nyt FFP2-tason hengityssuojaimen. Haluamme vastata kysynnän nousuun tällä uudella tuotteella, joka vastaa käyttömukavuudeltaan kirurgista suu-nenäsuojainta ja suojaa käyttäjäänsä. Uudet FFP2-maskit ovat myös visuaalisesti miellyttävämmän näköisiä kuin aiemmin myynnissä olleet”, sanoo myyntipäällikkö Marko Väänänen S-ryhmän marketkaupasta.

 

Luvassa myös erilaisia värivaihtoehtoja: valkoisen ja mustan maskin lisäksi valikoimiin tulee heti syyskuussa punainen maski. Valikoima täydentyy myöhemmin syksyllä grafiitinharmaalla versiolla.

 

Uudet FFP2-maskit tulevat myyntiin kaikkiin S-ryhmän ruokakauppoihin (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Food Market Herkku) sekä liikennemyymälöihin (ABC). Maskit myydään 25 kappaleen pakkauksissa (9,90 €/pkt) eli maskien kappalehinta on noin 0,40 €.

 

”Olemme tähänkin asti myyneet FFP2-maskeja erittäin kilpailukykyiseen hintaan, mutta uuden tuotteen myötä kappalehinta laskee entisestään”, Väänänen huomauttaa.

 

FFP2-maskien lisäksi S-ryhmän ruokakauppojen valikoimista löytyy edelleen myös kirurgisia suu-nenäsuojaimia sekä yksittäispakattuina että suuremmissa pakkauksissa.

 

Lisätietoja: Marko Väänänen, myyntipäällikkö, S-ryhmän marketkauppa, marko.vaananen@sok.fi, puh. 010 76 81637