Samaan aikaan muualla: Levi valmistautuu ruskaan – nyt kannattaa lähteä vaeltamaan, marjastamaan ja golfaamaan


20.07.2017

Kun Levi valmistautuu syksyyn, kannattaa innokkaiden golfaajien, marjastajien ja vaeltajien lähteä kohti pohjoista. Entä mistä on kyse This is the real shit -tapahtumassa?

Kun eteläisessä Suomessa nautitaan elokuun kesäpäivistä, valmistautuu pohjoinen ottamaan vastaan syksyn kaikkine väreineen. Elokuu onkin oivaa aikaa pakata mukaan golfmailat, vaelluskengät tai marjapoimuri ja suunnata napapiirin pohjoispuolelle. 
 
Suomen Lapin ainutlaatuinen luonto houkuttelee jokaisena vuodenaikana eri syistä – talven valkoiset nietokset, kevään heräävä luonto, kesän yöttömät yöt ja syksyn värikäs ruska vetävät vuosi toisensa jälkeen matkailijoita pohjoiseen. 
 

Liikunnan iloa tunturimaisemissa

Levi Golfin 18-väyläinen kenttä sijaitsee Taalojärven rannalla, luonnonkauniilla alueella Levitunturin ja Ounasjoen välillä. Pelaajana pääset nauttimaan hulppeista tunturimaisemista ja monipuolisesta kentästä aina syyskuun loppuun saakka.
 
Elokuun lopulla Levin Wellness Club kokoaa yhteen kaikki Suomen ykkösnimet liikunnan ja hyvinvoinnin saralta. 25.-27.8. This is the real shit -tapahtumassa osallistujat pääsevät treenaamaan, inspiroitumaan ja pitämään hauskaa muun muassa Pekka Hyysalon, Hatsolon ja Sampo Kaulasen kanssa. Olitpa liikunta-alan ammattilainen, himotreenaaja tai motivaatiota hakeva aloittelija, tämä tapahtuma on sinulle.
 

Luonnon äärellä omaan tahtiin

Oletko innokas marjastaja? Elokuussa kannattaa ottaa kaikki irti luonnon rauhasta ja marjasadosta ennen syksyn ja pakkasten tuloa. Esimerkiksi lakkaa ja mustikkaa voi löytää Lapista hyvin elokuussa. Kannattaa kuitenkin tarkkailla säätä ja ottaa selvää hyvistä marjapaikoista – nämäkin herkut ovat herkkiä reagoimaan sääolosuhteisiin.
 
Jos sinulla on patikointikokemusta jo enemmän, Tunturi-Lappi on kokemisen arvoinen vaelluskohde. Kun kesän hyttyset ovat kaikonneet ja ilma hieman viilentynyt, on vaellussää parhaimmillaan. Sitä paitsi, syksyinen tunturimaisema kaikkine väreineen on henkeäsalpaavan kaunis näky.  
 

Hyödynnä hotellia

Mikäli aiot tehdä reissun Leville, ei ole Break Sokos Hotel Levin voittanutta. Tunnelmalliset huoneet ja pohjolan makunautintoja tarjoileva Ravintola Kiisa pitävät huolen siitä, että ulkoilupäivän jälkeen uni maittaa.
 
Golfaaja voi ostaa 25 euroa maksavan green feen valmiiksi hotellin vastaanotosta tai varata sen jo huonevarauksen yhteydessä.
 
Jos taas liikunta- ja hyvinvointitapahtuma This is the real shit vetää puoleensa, kannattaa katsastaa hotellin majoitustarjous tapahtumaan osallistuville. 
 
 
 
Samaan aikaan muualla
 
Kerromme tällä palstalla, mitä kaikkea kiinnostavaa hotellimme tarjoavat perinteisten lomasesonkien ulkopuolella. Suunnittele lomasi uusin silmin!