SOK Habitare-messuilla 18.9.-22.9.2013


10.09.2013

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa. Habitaressa on esillä huonekaluja, tekstiilejä, pintamateriaaleja, keittiöratkaisuja, kylpyhuoneita, saunoja ja takkoja. Habitareen odotetaan 60 000 kävijää, 1 000 lehdistön edustajaa ja 18 400 sisustamisen ammattilaista.

SOK:n Käyttötavarakauppa on ensimmäistä kertaa mukana näytteilleasettajana Habitaressa. Tavoitteena on tehdä rautakaupan omaa REG-merkkiä tunnetuksi sisustussuunnittelijoille, sisustuslehtien toimittajille sekä kuluttajille.  

Kiristynyt taloustilanne vaikuttaa kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Ihmiset ovat entistä hintatietoisempia, mutta he eivät ole valmiita tinkimään laadusta. Tämä on kasvattanut kauppojen omien merkkien haluttavuutta ja myyntiä.

Messuilla on alueosuuskauppojen toimipisteistä ammattitaitoisia keittiö- ja kalustemyyjiä. Heiltä voi saada apua ja vinkkejä esimerkiksi oman keittiösuunnitelman tekemisessä. REG:n osastolla on esillä muun muassa keittiö- ja kylpyhuonekalusteita, kiukaita, säilytys – ja liukuoviratkaisuja, laminaatteja, paneeleja ja sisämaaleja.